KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Szentgotthárd-Farkasfa, 3454/2 hrsz.

Tisztelt Kollégák!
Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt kamarai tagtársakat, hogy Szentgotthárd-Farkasfa, 3454/2 hrsz. alatti építési telken építendő családi lakóház előkészítő-, egyszerű bejelentési- és kivitelezési tervdokumentációja tekintetében lezáratlan tervezői szerződéssel rendelkezünk. Kérjük a tisztelt kollégákat, hogy a szerződés lezárásáig ne fogadjanak el tervezési megbízást.

A Megbízó: Ilkó Judit Renáta és Ilkó Péter - a két nevet töröljétek ki. Helyette legyen ABC és CDE
A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzatának 16. § értelmében az elkészített terveket szellemi és személyi jogok védik, azoknak az eredeti tervező hozzájárulása nélküli továbbdolgozása, illetve felhasználása etikai vétségnek minősül.
A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzata 17. § (1) pontja szerint amíg egy tervezőnek lezáratlan jogviszonya áll fenn, addig a szerződésben megnevezett ingatlannal kapcsolatosan megbízást más építész nem vállalhat.
U. Nagy Gábor Ybl-díjas építész
É-1 18-0065
u.n.g.box@gmail.com
+36304945115


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2022-09-14 16:43:54
Utolsó módosítás időpontja: 2022-12-09 13:28:57
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, szentgotthárd, farkasfa,; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 948
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47237