KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Testre szabható, okos ablakprofilok a Deceuninck-től

A létesítmények építésekor és felújításakor egyre több különféle igényt támasztanak a megrendelők. Nehéz egyszerre eleget tenni minden elvárásnak a funkcionalitás, a dizájn és a fenntarthatóság terén, de nem lehetetlen. Nyílászárók esetében nagy segítség a Deceuninck új intelligens konstrukciós rendszere, amely a megújult Elegant termékcsaláddal együtt teljesen személyre szabható megoldást kínál.

Az épületeknek ma rengeteg különféle elvárásnak kell megfelelniük funkciók, műszaki paraméterek és stílus terén egyaránt. A létesítményhez és az igényekhez tökéletesen illeszkedő ablak kialakításában nagy segítséget nyújt a Deceuninck új iCOR platformja. Az intelligens konstrukciós rendszer segítségével a gyártóknál szabadon kombinálható minden profil a megújult, sokszínű Elegant termékcsaládból, amelynek minden eleme 100 százalékban újrahasznosítható.

Felújításhoz remek választás a hamarosan érkező Grando profil, amely a PVC-ablak megjelenését nyújtja, és a markánsabb kültéri élnek köszönhetően univerzális megoldást kínál. Az Infinity ablakprofil időtlen dizájnnal hódít, és minimalista formákkal kombinálja a hagyományos, egyenes kialakítást. A díjnyertes Abstract esetében pedig rendkívül minimalista, elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a tokkal egy síkba eső szárny. A Red Dot dizájndíjas Elegant család színben is széles választékot kínál: 50 különböző dekorfólia közül lehet választani, amelyek között megtalálhatóak egyszínű, természetes fa, színes fa és fémes hatás is.


Létrehozás időpontja: 2022-04-01 09:28:26
Utolsó módosítás időpontja: 2022-04-01 09:29:09
Cimkék: ablak, deceuninck, pvc; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 4153
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46980