KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Thermo-Block energiatakarékos építési rendszer… 15 éve a magyar piacon…

Mit lehet tudni a Thermo-Block energiatakarékos építési rendszerről? Pár gondolat tervezőknek...

A Thermo-Block Magyarország kft magyar magán tulajdonú vállalkozás, aki már 15 éve gyártja és forgalmazza Magyarországon a Thermo-Block energiatakarékos építési rendszert.

Ha valaki, akkor a tervező igazán tudja, hogy a 2020-as évek az építőiparban is az energiatakarékosságról, az energia-hatékony, közel nulla energiaigényű, illetve passzívházakról szólnak.

Emellett fontos és el nem hanyagolható tényező még a költség-optimalizált tervezés-kivitelezés . Amikor az építőipar is munkaerőhiánnyal küzd, ebből kifolyólag folyamatosan emelkednek a kivitelezési költségek, nem mindegy hogyan lehet az épületeket költséghatékonyan, gyorsan és tisztán megvalósítani.

Ezeknek az elvárásoknak megfelel az általunk gyártott és forgalmazott Thermo-Block energiatakarékos építési rendszer. A termékekről bővebb információ a www.thermo-block.hu internetes oldalon található. Itt a Tervezőknek menüpont alatt sok hasznos információval igyekszünk a tervezők szakmai munkáját segíteni. A termékek rajzai, műszaki specifikációi mellett megtalálhatóak a forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyek, a tervezési, beépítési segédletek, mely információk az energia-hatékony épületek tervezésében nyújtanak a tervezőknek segítséget.

Mint a bevezetőben is írtam, magyar magántulajdonú vállalkozás vagyunk, a gyártás és raktározás is Magyarországon történik.

Termékeink minél szélesebb körben való megismertetésében nagy szerepet szánunk a tervezőknek, akik szakmai felkészültségükkel, hozzáértésükkel garantálják megrendelőiknek a lehető legoptimálisabb, a mai kor követelményeinek megfelelő építőanyagokat.

Miért a Thermo-Block ?

  • Az energiatakarékos házak a jövő otthonai, a legolcsóbb energia a fel nem használt energia
  • A 2020-as követelményeknek megfelelő technológia
  • Költség-optimalizált tervezés
  • Teljes körű szakmai támogatás elemrajzokkal, műszaki specifikációkkal, segédletekkel
  • Tervrajz alapján térítésmentes anyag konszignáció a megrendelői felé
  • Szerződés alapján tervezői támogatás
  • Nálunk tervezési fázis előtt érdeklődőket szerződött tervező partnereinkhez irányítjuk

Szerződött tervezőinknél a megismertetést segítve térítésmentesen helyezünk ki mintaelemet, prospektust. Ez szinte semmi helyet nem foglal, bármekkora irodában el lehet helyezni, de mégis kézzel foghatóvá válik ennek köszönhetően a termék.

Bízom benne, hogy felkeltettem érdeklődését a Thermo-Block rendszer iránt és mielőbb Önt is szerződött partnereink között köszönthetem. Kérem ennek érdekében vegye fel velem a kapcsolatot!

Termékeinkről bővebb információt megtalál a www.thermo-block.hu oldalon.

Tisztelettel üdvözlöm!

Beke János
Tulajdonos-ügyvezető           
Telefon: + 36 20 350 67 50
Email: ertekesites@thermo-block.hu
Web: www.thermo-block.hu


Létrehozás időpontja: 2023-07-25 14:42:41
Utolsó módosítás időpontja: 2023-07-27 12:23:43
Cimkék: thermo-block, magyar, piac; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 1817; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47625