KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Új tető és napelem: most milliókkal olcsóbban

Befed, véd és díszít, sőt akár energiát is termel: ilyen a 21. század igényeinek megfelelő tető. Most pedig mindez jelentős kedvezménnyel valósulhat meg.

A tető cseréje és a napenergia hasznosítása első helyen szerepel az otthonukat korszerűsítők kívánságlistáján, ám mindkettő komoly kiadást jelent. Az év elejétől elérhető állami támogatásoknak hála viszont nem kell pusztán önerőből finanszírozni ezeket.

Kiszámoló

Az Otthonfelújítási támogatással a legalább egy gyermeket nevelők élhetnek. A szabályok szerint az anyag- és munkadíjnak el kell érnie a munkálatok teljes költségének negyedét, a vissza nem térítendő támogatás maximuma pedig az összberuházás fele, de legfeljebb 3 millió forint lehet.

Pest megyében és Budapesten február 22-től újra elérhető az MFB energetikai korszerűsítést célzó kamatmentes hitele, mellyel akár 5 millió forint igényelhető többek között napelemes rendszerre is. A kistelepülésen, tanyán élőknek pedig a Falusi CSOK jelent nagy segítséget: ennek összege felújításra/bővítésre a gyerekek számától függően 300 ezertől 5 millió forintig terjed.

Befektetés a jövőbe

Mivel egy otthon felújítása egyben befektetés is, érdemes az olyan értéknövelő, jövőbemutató megoldásokat keresni, mint a Terrán Generon napelemes tetőcserepe. Emellett mind megrendelői, mind kivitelezői oldalról fontos a körültekintő tájékozódás is, amelyhez segítséget nyújt a Terrán tetőépítőknek szóló, információgazdag oldala, a Tetotepitek.hu.


Létrehozás időpontja: 2021-04-08 09:40:53
Utolsó módosítás időpontja: 2021-04-08 09:42:07
Cimkék: tető, cserép, terrán, generon, tetotepitek; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 6080; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46470