KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kamarai tagok közleményei 2014

Megjegyzés I.:

Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Megjegyzés II.: Kifizetetlenség esetén kamarai behajtási információk
Megjegyzés III.: Előző évek közleményei

Utolsó frissítés: 2014.02.27


2014/1. 

TISZTELT ÉPÍTÉSZ KOLLÉGÁK!

A 1081 Budapest, Népszínház u. 19. (hrsz: 34818) (Víg utca sarok, tervező: Lajta Béla) alatti társasház utcai  homlokzatai felújításának településképi engedélyezéséhez kapcsolódóan lezáratlan és kifizetetlen szerződéssel rendelkezem. Megrendelő (társasházi közös képviselő) egyoldalú szerződésszegése nyomán a munka megfeneklett, teljesítése ellehetetlenült - feltehetően új építész bevonása következik.
Hivatkozva a MÉK Etikai-Fegyelmi Szabályzatának 16.§-ára és a szerzői jogi törvényben biztosított jogokra, kérem a tisztelt kollégákat, hogy a fenti ingatlanra azonos tárgyú tervezési feladatot ne vállaljanak.

Aki érintett vagy azzá válik/vált a munkában, kérem keressen meg:

Fülöp István okl.építész
+36 20 414 4352
fulop.istvan@fpa.hu
FPA Építészműhely Kft.


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2014-02-27 23:54:03
Utolsó módosítás időpontja: 2014-02-27 23:54:03

Megtekintések száma: 17136
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=41756