KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Nézze meg Zaha Hadid új bécsi épületét vagy Budapest új attrakcióit élőben!

Tisztelt Kolléga!

Igazi szakmai ínyencségnek ígérkeznek a Kreatív rekonstrukciók – száguldó konferencia buszútjai, amiket ezúton szeretnék az Ön figyelmébe is ajánlani. Profi vezetéssel megtekintheti Budapesten a Várbazár, a Kossuth tér, a Fradi-pálya új létesítményeit, vagy Bécsben többek között Zaha Hadid és Dominique Perrault legújabb építészeti remekműveit. Eközben a buszúton szakmai előadások hangzanak el, melyek a mélyebb megértést segítik. (A Magyar Építész Kamara 2 továbbképzési pontot ad a részvételért.) Nem túlzás, ha kijelentjük: ilyen még nem volt!

Kétféle útból lehet választani.

Elsősorban a Budapesttől távolabb élők számára jó lehetőség a frissen elkészült legjelentősebb fővárosi rekonstrukciókra látogató túra. Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Békéscsaba, Szeged, valamint Pécs, Szekszárd, Nagykanizsa, Balatonboglár, Sopron, Győr azok a városok, ahonnan buszok indulnak a legfrissebb fővárosi nagyprojektek iránt érdeklődő szakemberekkel. A meglátogatott projektek:
a Várkert Bazár – Potzner Ferenc vezetésével;
a Kossuth tér, és a Parlament új látogatóközpontja – Tima Zoltán vezetésével;
a Groupama Aréna (Ferencvárosi Stadion) – Streit Ágnes vezetésével.

A másik út Budapestről Bécsbe vezet: Zaha Hadid LLC épülete a Wirtschaftsuniversität új Campuszán az egész világon hatalmas feltűnést keltett. Közel kétórás szakmai vezetéssel tekintjük meg a tavaly év végén elkészült, ferde falú épületet. Ennél is frissebb Dominiqe Perrault DC Tower magasháza, Bécs egyik legfontosabb épülete Donau Cityben. Összesen négy épület kerül terítékre, így az étkezés a buszon, úticsomagból történik majd, így is feszes a program, reggel 7-től este 8-ig tart a teljes út. Tolmácsolást biztosítunk azoknak, akik erre igényt tartanak. Itt az odafele úton elhangzanak a szakmai felvezetések a látogatáshoz.

A helyek száma korlátozott és várhatóan hamar betelnek a buszok; ha érdekli ez a lehetőség, kérem, mielőbb regisztráljon!

További részletek és a jelentkezési lehetőség itt található:
http://tervlap.hu/rendezveny/index/nev/kreativ_rekonstrukciok_%E2%80%93_szaguldo_konferencia


Létrehozás időpontja: 2014-09-18 18:10:14
Utolsó módosítás időpontja: 2014-09-18 18:13:24

Megtekintések száma: 13216
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42265