KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

MAGASTETŐ HŐSZIGETELÉS NYERTE EL A „SZEPTEMBER HÓNAP HŐSZIGETELŐJE” CÍMET!

Az elmúlt egy évben a Knauf Insulation Kft. „Te mire költenéd a rezsit” programjának eredményeképpen bebizonyosodott, hogy egy épület komplett, korszerű hőszigetelésével, egy fűtési szezon alatt akár 50% rezsimegtakarítás is elérhető.

Az év végéig a Knauf Insulationnél a szakszerűen kivitelezett hőszigetelés a költségcsökkentés mellett további nettó 300.000 Ft-ot is ér!

A jó minőségű és kellő vastagságú szigetelő anyag fontosságára és a szakszerű kivitelezés jelentőségére szeretné felhívni a figyelmet a Knauf Insulation Kft. új „Nálam ÍGY szigetelnek” című pályázatával, amelyben a benyújtott hőszigetelő pályázatok közül a szakmai zsűri által havonta kiválasztott „hónap hőszigetelője” nettó 300.000 Ft értékű építőanyag vásárlási utalványt nyer.
A pályázat első győztese, az Andrea és Csaba által készítetett magastető hőszigetelés, amely szeptember hónapban elnyerte a nettó 300.000 Ft értékű építőanyag vásárlási utalványt.

Hogyan készült szeptember hónap hőszigetelési megoldása?
A rétegrend (kívülről befelé haladva): cserépfedés, 5 cm kiszellőztetett légréteg, vízzáró és páraáteresztő fólia, szarufák között 15 cm Classic 035 üveggyapot szigetelőanyag, szarufák alatt 8 cm Classic 35 üveggyapot szigetelőanyag, hálóerősítéses párazáró fólia, és tűzálló gipszkarton lemez. A problémamentes kivitelezés 4-5 napig tartott, és kevés hulladékkal járt. Andrea és Csaba az energiatakarékosság, a környezetvédelem és az anyagtakarékosság céljaival kezdett bele a hőszigetelésbe, amelyhez a tervező és a kivitelező is a Knauf Insulation üveggyapot szigetelőanyagát ajánlotta. Andrea és Csaba nagyon elégedett a beépített szigetelőanyaggal és további hőszigetelést is terveznek, amelyhez nagy segítséget nyújt számukra a megnyert építőanyag vásárlási utalvány.

NOVEMBER • DECEMBER
Tovább keressük a hónap hőszigetelési megoldását!

Mutasd be, hogyan készítetted el saját hőszigetelésedet a Knauf Insulation Kft. termékeivel, mit tapasztaltál és mit vársz tőle!
Szakértő zsűrink minden hónapban kiválasztja a legjobb hőszigetelési megoldást, amit nettó 300.000 Ft értékű építőanyag vásárlási utalvánnyal jutalmazunk.

Mert ideje az energiatakarékosságnak!


Létrehozás időpontja: 2014-11-19 15:08:18
Utolsó módosítás időpontja: 2014-11-19 15:08:18
Cimkék: knauf, insulation;
Megtekintések száma: 10712
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42434