KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tetőakadémia 2015

  • Debrecen, május 21.csütörtök - Kölcsey - központ
  • Budapest, június 02. kedd - BME K épület Díszterem

A konferencia kiemelt kulcselőadása a tetőtérhez kapcsolódó átfogó kérdésekkel foglalkozik, kitekintést nyújt a magyar házépítési szokásokhoz kapcsolódó kulturális és szociális felvetésekhez. Hogyan változik a fizetőképes kereslet és ízlés függvényében a lakóházak szerkezete, stílusa, milyen irányzatok divatosak a mai Magyarországon. A bevezető előadásra meghívott vendégünk nemzetközileg is elismert elismert szakember, Hann Endre(Medián).

A kapcsolódó szakmai előadások az elhangzott felvetéseket járják körül a különböző szakterületek sajátosságainak figyelembe vételével, az egyes gyártók ide kapcsolódó kérdéseivel összhangban. A gyártók az ehhez a témához szorosan kapcsolódó területeket, illetve a hatásokat vizsgálják amelyek egységes, műszakilag korrekt megoldásokat eredményeznek egy jól működő komfortos egész érdekében. A konferencia a már

hagyományosnak számító budapesti helyszínnel zárja a négy alkalomból álló idei sorozatot, de előtte Győr, Debrecen és Pécs adnak otthont a rendezvénynek. A szervezők, az Alukönigstahl, a BACHL, a Rheinzink, a ROTO, a TONDACH és a Weishaupt olyan előadásokkal jelentkeznek, amelyek bizton számíthatnak a hallgatóság érdeklődésére. A rendezvényt kiállítás kíséri a MÉSZ jóvoltából, a társkiállítók között a Dirickx, a Schiedel és a Fischer lesznek vendégeink.

Regisztráció: http://www.tetoakademia.hu/#regisztracio


Létrehozás időpontja: 2015-05-10 14:11:36
Utolsó módosítás időpontja: 2015-05-10 14:11:36
Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 11176
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42831