KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

MUT - A 2015. évi Tisztújító Közgyűlés eredménye

Három év után ismét elérkezett az idő a Magyar Urbanisztikai Társaság tisztségviselőinek újraválasztására. Hosszas szervezést, és egy sikertelenül összehívott közgyűlést követően végül 2015. december 18-án, a karácsonyi ünnepséget és a Diplomadíj átadót megelőzően került sor a választásra. A tagok a MUT székházában összehívott rendkívüli Tisztújító Közgyűlés keretein belül adhatták le szavazataikat.

A szavazatszámlálás alapján összesen 31 érvényes szavazólapot dobtak a jelenlévők az urnába, melyek eredményeképp az új Elnökség a következő tagokkal képviselteti magát:

Elnök: Körmendy Imre (30 szavazat)

 

Alelnökök: Alföldi György (30 szavazat)

Kocsis János Balázs (30 szavazat)

 

Elnökségi tagok:

Arató György (29 szavazat)

Csaba Ders (29 szavazat)

Koszorú Lajos (25 szavazat)

Kurenkov Vjacseszláv (19 szavazat) - póttag

Ongjerth Richárd (25 szavazat)

Szaló Péter (30 szavazat)

Zábránszkyné Pap Klára (25 szavazat)

 

ESZB tagok:

Béres István (30 szavazat)

Czakó Imre (30 szavazat)

Kolundzsija Gábor (30 szavazat)

Sólymosné Vasi Ildikó (30 szavazat)

Udvaryné Nánay Éva (30 szavazat)

 

Az új Elnökség a választást követően haladéktalanul összehívta alakuló ülését, amelynek elsődleges napirendi pontja a Társaság jövőjéről való közös gondolkodás volt. A hatékonyságának növelése és az urbanisztika, mint tudás minél szélesebb körben való elterjedésének serkentése érdekében az új elnökség számos olyan pragmatikus célt tűzött ki maga elé, amely frissítést hoz a városkutatás, városfejlesztés szakterületébe.

Egyik elsődleges célként Körmendy Imre elnök úr a Társaság fiatalítását nevezte meg, ami aktív, friss tudással rendelkező, és a trendeket ismerő szakemberek toborzásán, felvételén keresztül valósítható meg. Ennek kapcsán az elnökség további célként a dinamikus szervezeti működés fellendítését jelölte ki, valamint a tevékenységek, projektek, és a MUT által képviselt professzionalizmus ötvözése is a rövid távú tervek között szerepel.

A MUT teljes Tagsága és a Titkárság az új Elnökségnek sikeres és tartalmas tisztségviselést kíván, és bizakodóan néz elébe a következő három éves időszaknak!

További információk és forrás:
http://mut.hu/?module=news&action=show&nid=219339#MIDDLE
 


Létrehozás időpontja: 2016-01-13 18:25:03
Utolsó módosítás időpontja: 2016-01-13 18:25:03
Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 10463
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=43248