KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Pályázati tervbemutató - Corvinus Sportlétesítmények és a Corvinus Kollégium

Tisztelt Pályázó!

Örömmel értesítjük Önt, hogy  a Budapesti Corvinus Egyetem Sportlétesítményére és  a Kollégiumi és professzori vendéglakásokra kiírt  két sikeres építészeti pályázat terveinek bemutatása és megvitatása  2017. november 7-én kedden délután 17:00 órakor lesz az Építészek Háza Kós Károly termében (1088 Budapest, Ötpacsirta utca 2.).
 

A pályázat lebonyolítójaként a Magyar Építész Kamara nevében invitálom Önt az eseményre, amelyen a zsűri jelenlétében a nyertesek elsőként rövid (5 perces) prezentációban bemutatják pályaművüket, majd megnyitjuk a témát beszélgetésre, hogy a pályázat tapasztalatait, felvetéseit és építészeti gondolatait minden érdeklődő megismerje.

Az esemény szervezője, a MÉSZ nevében Somogyi Krisztina, arra kéri a nem nyertes pályaművek készítőit, hogy esetleges prezentációs szándékukról e-mailben értesítsék őt a krisztina.somogyi@plusminus.hu elérhetőségen.

A MÉK és a MÉSZ minden érdeklődőt szeretettel vár az eseményre, a helyszínen rendezett kiállításon a beérkező összes pályamű megtekinthető.


Létrehozás időpontja: 2017-10-30 18:22:34
Utolsó módosítás időpontja: 2017-10-30 18:25:53
Cimkék: corvinus, egyetem, vendéglakás, sportlétesítmény; Beküldő: Eltér István
Megtekintések száma: 12706
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44374