KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

1037 BUDAPEST TARHOS UTCA 137. HRSZ: 22041/3

Tisztelt Kollégák!

Fenti címre elektronikusan jóváhagyott árajánlat alapján vázlattervet készítettünk családi ház egyszerű bejelentéséhez.

Az önállóan határidőzött és árazott munkaegységet elkészítettük, megrendelő a részteljesítést  elektronikus úton, tetszésnyilvánítással elfogadta, de a leszámlázott tervezési díj kifizetését megtagadta, ezért  a tervezési folyamat megszakadt.

Kérem az építész kollégákat, hogy az ingatlanra semmiféle építész tervezési munkát ne vállaljanak el, és a kifizetetlen vázlattervet semmilyen módon ne használják fel.

 

Kubinyi György
É/1 13-1356 
m: + 36 30 555 1413
cím: 2083 Solymár Kápolna utca 28.
mail:
archimedia98@gmail.com


Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

 


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2018-09-27 16:18:15
Utolsó módosítás időpontja: 2018-09-27 16:20:33
Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 10922
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44905