KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Idősek Otthona építés és rekonstrukció

Idősek Otthona építés és rekonstrukció (Budapest, IV. Baross u. 100.)   
A teljes rekonstrukció magában foglalja a fennmaradó „A” épület felújítását, a meglévő épületek bontása („B” épület iroda-mosoda, raktárak, „C”, „D” épületek gondozási egységei, porta, büfé, kazánház, hulladéktároló, műszaki iroda, hullakamra és a 4 db garázsbeálló építmények) után új gondozási egységek és iroda épület létesítését a központi, gazdasági és kiszolgáló egységek visszapótlását. Az üzemeltetési egységeket az iroda épületben, és a gondozási egységek alagsorában lenne célszerű elhelyezni.

Alaptevékenységhez kapcsolódó kialakítások  

1.      Gondozási egységek száma, jellege:   Az építés és rekonstrukció során a fennmaradó „A” épület felújítása és további épület/ek létesítésével 3-4 gondozási egységben, 150 férőhely kialakítása tervezhető, figyelembe kell lenni a hatályos, vonatkozó jogszabályokat és azok előírásait. A gondozási egységek kialakításánál figyelembe veendő szempont az ellátásra kerülők ápolási, gondozási igénye nemenként. A gondozottak száma 150 fő, az arányszám 2/3 nő 1/3 férfi.  

2.      Infrastrukturális háttér:   A meglévő ingatlan nagysága 7631m2, helyrajzi száma: 74262. Javasolt beépíthetőség legfeljebb: 25%. Az ingatlan közműellátottsága teljes. A kazánház elbontásával, egy új, nagyobb teljesítményű, korszerűbb kazánház kialakítása szükséges a fűtés és melegvízellátás biztosítására. A meglévő telefonközpont alkalmas a kiépítésre kerülő telefon és informatikai hálózat kezelésére. Az elektromos hálózat bővítése, tűzi vízhálózat kiépítése szükséges. Az intézmény parkja a terület átrendezése miatt felújításra szorul.
 


Letölthető dokumentum:

Kiírás (Word dokumentum)

 


Létrehozás időpontja: 2007-07-23 11:46:11
Utolsó módosítás időpontja: 2007-07-23 11:46:11
Cimkék: archív, tervpályázat, pályázat; Beküldő: archív weboldal
Megtekintések száma: 18492
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45661