KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tájékoztató a vizsgák, beszámolók újraindításáról – 2020.06.24.

A www.jva.mek.hu rendszerben mai nappal megnyitottuk a jelentkezéseket a július, augusztus és szeptemberi időpontokra, ezzel egyidőben közzétettük legújabb tájékoztatónkat, az ügyrendet és eljárásrendet, továbbá a szakmai felkészülést segítő jegyezeteket. Konzultációkat nyáron nem tartunk, szeptembertől az akkori járványügyi helyzet függvényében születik döntés erről.

Minden anyag egy helyről érhető el mostantól: https://mek.hu/index.php?menu=Jogosultsagi_vizsgak_es_beszamolok

Továbbra is jelezzük, hogy az elmaradt vizsga helyetti új időpontra a jelentkezőnek nem kell majd új jelentkezést rögzítenie a rendszerben, ezt a MÉK fogja beállítani. Akik június 24-ig jelezték, hogy a korábbi érvényes jelentkezésük helyett melyik másik meghirdetett időpontban jönnének vizsgázni, azok jelentkezését a kért időpontra beállítottuk a rendszerben és erről visszaigazolást kaptak mai napon. Akik elmulasztották ezt jelezni, azok a vizsga@mek.hu címen tudják ezt a későbbiekben pótolni.

Amennyiben feliratkozik a Magyar Építész Kamara heti e-mail hírlevelére, folyamatosan kap információkat a legfrissebb kamarai és szakmai hírekről, eseményekről: https://mek.hu/index.php?f=hirlevel#feliratkozas

Kiemelt híreinkről a MÉK facebook oldalán is értesülhet: https://www.facebook.com/magyarepiteszkamara/

Kérjük figyeljék honlapunkat, hírlevelünket és facebook oldalunkat a naprakész információk érdekében!

 

2020. június 24.

MÉK Titkárság


Létrehozás időpontja: 2020-06-24 17:52:21
Utolsó módosítás időpontja: 2020-06-24 17:53:22
Cimkék: koronavírus, mék, tájékoztató, vizsgák, újrainditás; Beküldő: Kovács Zsófia
Megtekintések száma: 8962
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46086