KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Gyakorló és leendő építészeknek, valamint tetőfedőknek írt ki pályázatot a Terrán

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 2020-ban hagyományteremtő jelleggel építészek és építész hallgatók részére ismét tervpályázatot hirdet meg, továbbá bemutatkozási lehetőséget biztosít a tetőfedők számára, szintén pályázati keretek között.

Az ökotudatosság egyre erősödő vásárlói, építtetői igény, ám sokakat elrettent a hagyományos, nagytáblás rendszerek látványa. Egy újonnan épített vagy felújított háznál érthető igény, hogy az ember hazaérkezve örömmel és büszkén szeretne otthonára tekinteni. Ráadásul az esztétikum és a napenergia hasznosítása ma már nem zárja ki egymást, a Terrán Generon napelemes betoncserép megjelenésében és funkcióját tekintve is minden igényt kielégít.

Az Építész hallgatói pályázatot a vállalat ezért a „GENERON napelemes betoncserép, a jövő energiája már ma” mottó égisze alatt indította útjára, a műveket ebben a szellemiségben várják megvalósítani.

Az Építész pályázat szintén felöleli a naprakész tető témáját, ám a pályázók egy másik tematika alapján, a „Minőségi Terrán tetőrendszer az építészeti jövőképben” jelige szerint is benyújthatják alkotásaikat.

A Terrán célja a jövő és a jelen építészeinek bevonása az előremutató megújuló energetikai megoldások és minőségi tetőkialakítások megismerésébe és tervezésébe, emellett a követendő referencia értékű építészeti alkotások és tervezőinek bemutatása a nyilvánosság felé.

A Tetőfedő pályázattal a Terrán tetőcserepekkel igényesen megtervezett és szakszerűen kivitelezett épületek megismertetését és népszerűsítését támogatja a cég mind szakmai körökben, mind az építkezni szándékozókat megszólítva.

További információk:

Építész hallgatói pályázat

Építész pályázat

Tetőfedő pályázat


Létrehozás időpontja: 2020-08-10 10:39:12
Utolsó módosítás időpontja: 2020-08-10 10:40:21
Cimkék: terran, tervpályázaat, diploma,; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 8770
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46146