KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tervezd meg Te a DECODE díjtárgyát!

A DECODE Kortárs Építészeti és Művészeti Alapítvány pályázatot hirdet olyan sokszorosítható díjtárgy tervezésére, amely az Alapítvány által évente megrendezésre kerülő, kiállítással egybekötött DECODE pályázat fődíjasai részére kerül majd átadásra.

Alapítványunk célja, hogy felhívja a figyelmet a gondolatok köré épülő alkotásra és ezáltal az értékteremtésre. Ezek a munkák nem a nemzetközi trendekhez igazodnak, hanem erős, önálló gondolati háttérrel és alkotói szándékkal jönnek létre.

A DECODE kiállításon résztvevő és a díjazott pályaműveket a művészetek és építészet különböző területeinek kiemelkedő képviselőiből felkért szakmai bíráló bizottság választja ki. Döntésük értelmében két fődíjas alkotás kerül kiválasztásra (egy a művészeti-, egy pedig az építészeti kategóriából).

Jelen pályázat egy olyan, a fődíjasok részére átadásra kerülő egyedi díjtárgy létrehozását tűzi ki célul, amely méltó reprezentációja Alapítványunk törekvéseinek, a DECODE díjpályázat elvárásainak és a szakmai zsűri döntésének. A vizuális művészet és építészet metszéspontjait kifejezendő egy olyan letisztult tárgyi terv kiválasztása a cél, amely időtálló módon ábrázolja a DECODE szellemiségét és kifejezi a díj átadásával járó elismerés horderejét.

A pályázat összdíjazása: 2.000 EUR.

Regisztrációs határidő: 2021. május 23.

Beküldési határidő: 2021. május 30.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS LETÖLTÉSE

https://decode-foundation.hu/2021/04/21/tervezd-meg-te-a-decode-dijtargyat/


Létrehozás időpontja: 2021-04-28 14:22:14
Utolsó módosítás időpontja: 2021-04-28 14:24:08
Cimkék: decode, díj, pályázat, tervezd; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 9534
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46501