KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Biatorbágy, hrsz.: 1292/8-on 2 lakásos lakóépületet

Biatorbágy, hrsz.: 1292/8-on 2 lakásos lakóépületet, Biatorbágy, hrsz.: 1292/9-on 1 lakásos (2 lakrészes) épületet tervezett irodám.

Tervezési vázlatokat aláírással ellenjegyeztettem, melyek szerzői jogvédelemre hívták fel építtető figyelmét!

Megállapodás nem történt a tervezésre, "ingatlan eladás címmel" haladékot kértek a továbblépéshez.  Kérem a tárgyi ingatlanokon ne vállaljanak tervezési munkát T. Kollégák, nehogy "véletlenül" a saját terveimet kelljen megvalósítaniuk, melyek jogkövetkezményekkel járhatnak, vagy győződjenek meg a befektetett munkánk rendezettségéről. A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzatának 16. § értelmében felhívom a Tisztelt Kamarai tagok figyelmét, hogy az
elkészített terveket szellemi és személyi jogok védik, azoknak az eredeti tervező hozzájárulása nélküli tovább dolgozása illetve felhasználása etikai vétségét, ami fegyelmi eljárást von maga után, továbbá a felhasználási jogdíjat meg kell fizetni.

Köszönettel:

Huszárik Krisztián
okleveles építészmérnök
É 07-0347

Mobile: (+36 30) 222 8207
byl@byl.hu


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2021-05-21 16:40:17
Utolsó módosítás időpontja: 2021-05-21 16:41:57
Cimkék: kamarai, tagok, közlemények, biatorbágy; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 8989
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46534