KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Korszerű építőanyagokkal és naprakész szaktudással a jövőbe

A több mint 100 éves Terrán hitvallása, hogy a mai kor építészeti igényeit korszerű építőanyagokkal és naprakész szaktudással kell kielégíteni. Ennek érdekében évről évre továbbfejlesztik már tradicionálisnak számító projektjeiket, és folyamatosan új kezdeményezéseket hívnak életre, amelyek a vállalati kultúra alakításától az építészek megszólításáig, a kivitelező partnerektől kezdve az értékesítők edukálásáig terjednek.

Fókuszban a szakma

Az építészeknek szóló pályázat hosszú ideje a Terrán spektrum egyik meghatározó eleme. Célja, hogy ösztönözze az építészeket az előremutató megújuló energetikai megoldások és minőségi tetőkialakítások alkalmazására, valamint, hogy a referenciaértékű tető- és épületterveket, építészeti alkotásokat és tervezőiket megismertesse a nyilvánossággal.

Az idei év két központi témája a „Minőségi TERRÁN tetőrendszer az építészeti jövőképben” és a „GENERON napelemes betoncserép, a jövő energiája már a jelenben”, a jelentkezők ebben a szellemiségben nevezhetnek terv és megvalósult épület (családi ház/lakó- és középület) kategóriában.

A szakmai zsűri azokat a pályaműveket kiemelten kezeli, amelyek előtérbe helyezik a GENERON napelemes tetőcserép és a Terrán egyéb termékeinek építészeti és kreatív felhasználási lehetőségeit. A pályamunkák elbírálása során fontos, hogy a benyújtott anyagok az energiatakarékos épületmegvalósításokra, valamint a színvonalas építészeti és műszaki megoldásokra fókuszáljanak. Részletek és határidők a pályázat weboldalán találhatók.

Ha napelem, akkor Generon

A Terránnál 2022 is a Generon éve, nem véletlenül: a környezettudatosság és a megújuló energiaforrások iránti egyre nagyobb igény mellett továbbra is kiemelten fontos vásárlói szempont az esztétikum, mely gyakran kizáró tényezőt jelent
a hagyományos nagytáblás szolárpanelek esetében. Erre kínál megoldást a napelemes tetőcserép, amellyel – a betoncserép felületére integrált napcelláknak köszönhetően – kiküszöbölhető a tetőáttörés, csökkentve ezzel a viharbiztonsági kockázatot, prémium megjelenést garantálva az ingatlan számára, illetve növelve is annak értékét.

A Generon egyedülálló a piacon, és már hosszú ideje stabil, folyamatosan bővülő felhasználói bázissal rendelkezik: a magyar fejlesztés több mint 100.000-es nagyságrendben került beépítésre, és 250-nél is több háztartás, valamint közintézmény energiaellátását biztosítja. Sikerét mi sem mutatja jobban, minthogy 2022 márciusában a Terrán megkezdte az értékesítést a horvát és román piacokon is.

Partnerekkel karöltve, kitüntetve

A Terrán több mint száz éves fennállása során mindig fontosnak tartotta, hogy lépést tartson a modern megoldásokkal, ezért nemcsak saját fejlődése, de a vevők és a szakma képviselőinek edukálása, támogatása meghatározó motiváció a cég számára.

Ennek a szemléletnek köszönhető például a Haladó Generon kivitelezői képzés is, melynek résztvevői elnyerték a Hivatalos Terrán Generon Kivitelező Partner titulust, őket a gyártó a saját szakemberkeresőjén, az Ácskereső weboldalon külön ki is emeli. Sőt, a cég minőségbiztosítási célból a viszonteladókat szintén hasonló képzésben részesítette, így a Hivatalos Terrán Generon Értékesítő Partner hálózatba már csak szakmailag felkészült Generon szakértők kerülhetnek be. Hazánkban már közel 200 ilyen kereskedő partnernél érhető el a termék.

Többek között az ilyen és az ehhez hasonló törekvéseknek is köszönhető, hogy a Terrán 2022-ben immáron nyolcadik alkalommal kapta meg a MagyarBrands elismerést, a díjjal 12 éve értékelik a legkiválóbb magyar márkákat.


Létrehozás időpontja: 2022-05-02 18:51:32
Utolsó módosítás időpontja: 2022-05-04 19:30:13
Cimkék: terrán, generon, napelem, tető, cserép,; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 3318; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47029