KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

TÁRSASHÁZ – EGER H-3300 PETŐFI SÁNDOR U. 20.

Tisztelt Tervező Kollégák!

Tájékoztatom Önöket arról, hogy az Eger, Petőfi Sándor u. 20. szám alatt található (Hrsz.: 4479) ingatlanra épülő társasház kapcsán cégünk építészeti-, tartószerkezeti- és épületvillamossági kiviteli tervdokumentációt készített a megbízóval kötött szerződés alapján, az átadott dokumentációk felhasználásával az építés elkezdődött.

Megbízó: EconomicStar Kft. – Egerszalók H-3394 Fűzfa utca 17.

A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzata 17. § (1) pontja értelmében kérem a Tisztelt Kamarai tagokat, hogy amíg lezáratlan és pénzügyileg nem rendezett jogviszonyunk áll fenn, addig a fenti ingatlannal kapcsolatban tartózkodjanak ajánlattételtől, megbízás és tervezési/szakértői munka elvállalásától az ügy lezárásáig.

Mák Zoltán András
ügyvezető, okl. építészmérnök

Architronic Építésziroda Kft.
zoltan.mak@architronic.hu
+36.20.365.7153


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2022-05-11 23:08:32
Utolsó módosítás időpontja: 2022-05-11 23:10:14
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, eger, petőfi, sándor, társasház; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 5652
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47043