Aktuális
Tagok közleményei

Debrecen Kálvin tér 14. (hrsz:7601) Felújítási munkák tervezése

Tisztelt Kamara, Kedves Kollégák!

Ezúton tájékoztatom a tisztelt kamarai tagtársakat az alábbiakról.
A Debrecen Kálvin tér 14. számú Társasházzal tervezési szerződést kötöttem az épület felújítási munkáira vonatkozóan.

Tagok közleményei

SZTE MGK épületeinek energiahatékonysági tervezése

Tisztelt Kamara, kedves Kollégák!

Ezúton tájékoztatom a tisztelt kamarai tagtársakat az alábbiakról. A Szegedi Tudományegyetemmel irodám 2022. január 21. napján szerződést kötött az SZTE MGK épületeinek energiahatékonysági tervezése tárgyban.

Tagok közleményei

Eger Hibay Károly út 2.

Tisztelt Építész Kollégák!

Eger Hibay Károly út 2. „Unicornis fürdőház” tulajdonosa, a jogosult tervezők mellőzésével, az épület átalakítását kezdeményezte.

Tagok közleményei

Vértessomló 606/5 helyrajzi szám

Tisztelt Kollégák!

Ezúton tájékoztatom a tisztelt kamarai tagtársakat, hogy a Vértessomló 606/5 helyrajzi számú telekre "Vértessomlói Ökoturisztikai Szállásprojekt" keretében a tervező irodánknak, a Domober Mérnöki Iroda Kft-nek és a tervezést megrendelő Imperity Professional Milano Kft-nek rendezetlen elszámolása van.

Tagok közleményei

92, rue Bonaparte, 75006 Párizs

Tisztelt Kamara, kedves Kollégák!
Ezúton tájékoztatom a tisztelt kamarai tagtársakat az alábbiakról. A Külgazdasági és Külügyminisztériummal irodám 2020. április 7. napján tervezési szerződést kötött „A Párizsi Magyar Intézet (92, rue Bonaparte, 75006 Párizs) ingatlanának teljes körű felújítása céljából felmérési, engedélyezési és tender szintű tervdokumentáció készítése, valamint az építési engedély megszerzése” tárgyban.

Tagok közleményei

Tagi közlemény - Közösségi funkciójú épületek tervezése 2022-2023

Tisztelt Kamara, kedves Kollégák! Ezúton tájékoztatom a tisztelt kamarai tagtársakat az alábbiakról. Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzattal irodám 2022. augusztus 2. napján keretmegállapodást kötött "Közösségi funkciójú épületek tervezése 2022-2023" tárgyban , mely alapján 2023. március 22. napján az Önkormányzat egyedi megrendeléssel élt az alábbi épületek energetikai korszerűsítés tervezése tárgyában:

Tagok közleményei

Klotild palota, Budapest V. Váci utca 34.

Tisztelt Tervező Kollégák!

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt kamarai tagságot, hogy a Klotild palota (Budapest V. Váci utca 34. hrsz.: 24309) tervezésére lezáratlan megbízással rendelkezünk. A tervezési tenderfelhívás mellékleteként közreadott dokumentációk felhasználásához nem járultunk hozzá. A tervezéssel kapcsolatos szerzői jogainkat fenntartjuk.

Tagok közleményei

DVM Group Kft tervező iroda közleménye

Tisztelt Tervező Kollégák!
Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt kamarai tagságot, hogy tervező irodánk, DVM Group Kft az alábbi felsorolásban szereplő telkeken meglévő épületek felújítása, új épületek tervezése, illetve közterületek fejlesztésének tervezésére megbízónkkal, Centrum Capital Zrt-vel lezáratlan megbízással rendelkezik, a teljesített feladataink kifizetése nem történt meg.

Tagok közleményei

Budapest II. kerület, Lövőház utca 17. szám

Tisztelt Kamara, kedves Kollégák!

Ezúton tájékoztatom a tisztelt kamarai tagtársakat az alábbiakról. A Millenáris Loft Ingatlanfejlesztő és Ingatlanforgalmazó Kft. (képviseli: Bánfai Gergely Szabolcs ügyvezető) irodámmal 2019. április 02. napján generál tervezési szerződést kötött „Budapest II. kerület, Lövőház utca 17. szám, 13213 hrsz. alatti ingatlanra tervezett, meglévő, társasház tulajdonban álló lakóépület felújításával és emeletráépítéssel történő bővítésével megvalósuló 11 db új lakás kialakítása” tárgyban.

Tagok közleményei

8252 Balatonszepezd 1448 hrsz

Tisztelt Kollégák,

Tájékoztatom a kamarai tagságot, hogy a 8252 Balatonszepezd 1448 hrsz-ú telekre 35 lakásos apartmanház tervezésére kifizetetlen tervezési munkánk és ezért lezáratlan megbízásunk van.

Tagok közleményei

TÁRSASHÁZ – EGER H-3300 TIZESHONVÉD U. 5.

Tisztelt Tervező Kollégák!

Tájékoztatom Önöket arról, hogy az Eger H-3300 Tizeshonvéd u. 05. szám alatt található (Hrsz.: 4442) ingatlanra épülő társasház kapcsán építészeti vázlattervet és településképi véleményezési tervdokumentációt készítettem a megbízó szóbeli megrendelése alapján.

Tagok közleményei

1125 Budapest, Diana u. 17/A.

Tisztelt Kollégák!

Irodánknak a RAPA Architects Kft.-nek a 1125 Budapest, Diana u. 17/A. (hrsz: 9602/2) szám alatti ingatlan tervezésére kifizetetlen és emiatt lezáratlan megbízása van
Kérem a tisztelt Kollégákat, hogy ennek rendezéséig ne fogadjanak el tervezési megbízást a megnevezett ingatlannal kapcsolatban.