KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Beszélgetés a fenntartható építészetről a Gödör Klubban

A Szánkófa megvan? Az Erzsébet téri adományfa? És a dizájnkabinok irodának, nyaralónak? Vagy a Normafára készülő lombkorona-tanösvény?

A különleges installációi által megismert Hello Wood egy nemzetközi építész stúdió, ma már elsősorban nagy léptékű épületek és dizájnkabinok tervezésével, illetve kivitelezésével foglalkozik. Projektjeit az innováció, a társadalmi felelősségvállalás és a nagyszerű tervezés iránti rendíthetetlen szenvedély vezérli. Főként fával és fenntartható anyagokkal dolgoznak, hogy környezetbarátok és társadalmilag relevánsak legyenek. Céljuk a tudatosság növelése, a közösségépítés ösztönzése és az építészet közelebb hozása a nagyközönség számára.
A Hello Wood többszörösen díjnyertes, független, nemzetközi oktatási platform is, amely építészeti és oktatási programok szervezésével is foglalkozik dizájn témakörben. A táboraik során megépült munkák nagyrészt fából készülnek, valamint ötvözik a művészi megközelítést a társadalmi gondolkodással. A "csinálva tanulás" módszertanát követve ismerkednek meg a hallgatók az eszközökkel és az anyagokkal.
Időpont: 2022. május 18., szerda 18:30
Vendégek:
RÁDAY DÁVID társalapító – Hello Wood
ORAVECZ PÉTER építész, grouphead – Hello Wood
A vendégekkel Rieger Johanna beszélget.

Az rendezvény facebook eseménye: https://facebook.com/events/s/klima-klub-cabin-love-fenntart/1636108930088994/

 

Létrehozás időpontja: 2022-05-12 19:47:09
Utolsó módosítás időpontja: 2022-05-12 19:48:01
Cimkék: gödör, klub, fenntartható, építészet; Beküldő: Kovács Zsófia
Megtekintések száma: 4277
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47048