KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Új lehetőségek a BIM-szerver kiszolgálásában

A folyton változó erőforrásigényű projektekhez mindeddig nehéz volt megfelelően illeszkedő IT-infrastruktúrát teremteni anélkül, hogy a projektvezető a túltervezés és az egyösszegű nagyberuházás gondjait venné magára.

Egy biztonságos BIM szerver kiszolgálói környezet megfelelő hardver, áramellátási, hálózati hozzáférési redundanciával, és adatvédelmi megoldással ad biztonságos kiszolgálást.

Ha valaki maga akarja ezt megteremteni, az jelentős beruházási költséggel és folyamatos üzemfenntartási (személyi és infrastrukturális) feltételek biztosításával jár.

Mindez mostantól kiváltható adatparki, ipari környezetben megvalósított bérelhető infrastruktúrával.

A TCI AdatPark biztonságos körülményeket és magas szintű infrastrukturális hátteret biztosít, melyben a projektek méretéhez igazítottan lehet megfelelő erőforrás-környezetet bérelni. Mindig éppen annyi időre, ameddig azt az adott projekt megkívánja.

Azt a rugalmasságot és méretezhetőséget kínáljuk a virtuális BIM szerver hosting szolgáltatással, amellyel a felhasználó végre valóban csak azért fizet, amit használ.

Amennyiben - akár projekt közben - változnak a kiszolgálási igényeik, mérnökeink 24 órán belül reagálni tudnak a megnövekedett vagy éppen csökkenő erőforrás igényekre.

Mérje fel a projekt erőforrás szükségleteit és időtartamát és válassza ki honlapunkon az optimális szerverkörnyezetet!

https://tci.hu/tci-bim-virtualis-szerver-hosting

TCI Helpdesk: +36 83 321 000


Létrehozás időpontja: 2023-02-27 20:38:37
Utolsó módosítás időpontja: 2023-02-28 14:49:44
Cimkék: bim, tci, adatpark,; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 2568; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47432