KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

1037 Budapest, Lángliliom utca 4.

Közlemény
A Magyar Nemzeti Levéltár Állami beruházás keretében szeretné felújítani a tulajdonában lévő 1037 Budapest, Lángliliom utca 4. szám alatti ingatlant. Az épületet a Középület Építő Vállalatnál ( Pro Domo Kft.) munkaviszonyban álló Tolnay Lajos Ybl-díjas építésztervező készítette. A Vállalati Jogutód a Középület Építő Zrt. a cégnyilvántartás adatai szerint felszámolás folytán megszűnt. A szerzői jogokkal rendelkező építésztervező 2017. évben elhunyt.

Keressük Tolnay Lajos tervező azon leszármazottait, akik a tervezői szerzői jogokkal esetlegesen rendelkezhetnek. Jelentkezni lehet a Csíky és Társa csiky.kkt@t-online.hu email címen, vagy telefonon Dr. Szobácsi Julianna szakértőnél a +36-26-373-553-as számon.


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2021-12-29 16:51:27
Utolsó módosítás időpontja: 2021-12-29 21:59:33
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, budapest, lángliliom,; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 5677
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46854