KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Az Év Háza Komárom-Esztergom Megyében Kiállítás új állomása az esztergomi Rudolf-Ház

A KEM Építész Kamara évről-évre Kiállítást rendez „Az Év Háza Komárom-Esztergom Megyében” Pályázatra beérkezett művekből, amelyen megyei építészek, megyebeli munkákkal vehetnek részt.

2020-ban a Kiállítás megnyitója a tatai Szent Kereszt Plébániatemplomban volt, amely épület felújítása maga is díjazott volt.

A Kiállítás anyaga ezt követően Tatabányán a Kormányhivatalban lett bemutatva, hogy minél többen láthassák, hisz az a nem titkolt cél, hogy megismertessük a megye építészeit és a pozitív példák bemutatásával mintát adjunk az építtetőknek.

A jelenlegi rendkívüli helyzet a Kamarát is arra sarkallja, hogy erre is új megoldásokat keressen.

Így esett a választás az ESZTERGOMI RUDOLF-HÁZ-ra, ahol a tulajdonosok segítségével úgy sikerül a Kiállítást bemutatni, hogy az érdeklődők – nem online módon, hanem az utcán – az üvegezett terasz előtt megállva csodálhatják meg a pályaműveket, sőt „élőben” láthatják azt az épületet, a Rudolf-Házat, amely 2020-ban „Év Háza” Díjat nyert.

A Kiállítás addig látható, amíg a vendéglátóhelyeket lezárva kell tartani.

Addig is javasoljuk mindenkinek, aki Esztergomban jár, hogy a Széchenyi téren sétálva álljon meg kicsit a Rudolf-Ház előtt és tekintse meg a kiállított tablókat!

Melléklet: Bálint Imre DLA – a zsűri elnökének méltatása a Rudolf-Házról


Létrehozás időpontja: 2021-04-09 13:08:00
Utolsó módosítás időpontja: 2021-04-09 13:10:08
Cimkék: kemek, év, háza, komárom, esztergom; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 4283
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46475