KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Biatorbágy, Hrsz 8688

Tisztelt Kollégák!

Biatorbágy, Hrsz 8688 ingatlanon épülő társasház építész kiviteli terveire érvényes, lezáratlan szerződéssel rendelkezem.

Kérem hogy az érintett ingatlanra ne vállaljanak tervkészítést. Felhívom a figyelmet, hogy kiviteli tervet, csak a hozzájárulásommal és az eddig elkészített tervek szerződés szerinti kifizetése után  készíthet más tervező.

Sudár Patrícia É 02 0209
+36703626694

Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2019-07-02 12:15:55
Utolsó módosítás időpontja: 2019-07-02 12:17:11
Cimkék: tagok, közleménye, biatorbágy; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 9296
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45385