KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Biatorbágy, Tópart u. 61, hrsz.: 169

Tervezési vázlatokat aláírással ellenjegyeztettem, melyek szerzői jogvédelemre hívták fel építtető figyelmét! Kérem a tárgyi ingatlanon ne vállaljanak tervezési munkát T. Kollégák, nehogy "véletlenül" a saját terveimet kelljen megvalósítaniuk, melyek jogkövetkezményekkel járhatnak, vagy győződjenek meg a befektetett munkánk rendezettségéről, a kialakított tervek felhasználhatóságának jogosultságáról.

A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzatának 16. § értelmében felhívom a Tisztelt Kamarai tagok figyelmét, hogy az elkészített terveket szellemi és személyi jogok védik, azoknak az eredeti tervező hozzájárulása nélküli tovább dolgozása illetve felhasználása etikai vétségét, ami fegyelmi eljárást von maga után, továbbá a felhasználási jogdíjat meg kell fizetni.

 

Köszönettel:

Huszárik Krisztián 
É 07-0347
okleveles építészmérnök
Mobile: (+36 30) 222 8207
+ byl@byl.hu


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2021-05-25 15:29:18
Utolsó módosítás időpontja: 2021-05-25 15:30:49
Cimkék: kamarai, tagok, közlemények, biatorbágy. tópart, utca; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 8012
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46537