KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájára városrendezési ügyintéző munkatársat keres

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Felettesei megbízása alapján a tisztségviselők nevében válaszlevél-tervezeteket készít. Nyilvántartást vezet a hozzá tartozó területek, településfejlesztési és településrendezési tervekről. Előkészíti a Főépítész véleményét, településfejlesztési és településrendezési tervekkel, programokkal kapcsolatban. Véleményezi a telekalakítási terveket.

A főépítész szakmai vezetésével ellátja a fővárosi település-szerkezeti terv, és szabályzata, valamint a kerület településrendezési terveinek véleményezését, karbantartását, szükség szerinti módosításait kezdeményezi. Részt vesz a városrendezési, közlekedésfejlesztési, környezetvédelmi, zöldterületi és egyéb eseti szakmai koncepciók kialakításában Részt vesz a településrendezési tervek tervegyeztetési fázisában. Figyelemmel kíséri és véleményezi a feladatkörét érintő lakossági és mások által tett kezdeményezéseket. Részt vesz a településképi szakmai konzultációs, bejelentési, és véleményezési eljárás lebonyolításában, a tervtanácsi munkában. Végzi a településképi iratkezelési, nyilvántartási feladatokat, és a Főépítészi Iroda adatbázisainak karbantartását. Tájékoztatást ad az ügyfelek, és tervezők részére. Ellátja a szakmai adminisztrációból eredő feladatait.

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései, valamint Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal Közszolgálati Szabályzatának rendelkezései (illetményalap 65.000.-Ft) az irányadók.

Munkakör betöltésének feltételei: Magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet, Egyetemen, főiskolán szerzett szakirányú végzettség a 29/2012. (III.07.) Korm. rendelet 1.sz. melléklet 32. pontjában foglaltak szerint, elsősorban építészmérnöki, településmérnöki vagy azzal egyenértékű végzettség, vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség, Kttv. 84-87. §-aiban foglalt együtt alkalmazási és összeférhetetlenségnek való megfelelés és erről szóló nyilatkozattétel vállalása; - foglalkozás egészségügyi vizsgálat lefolytatásának vállalása, és azon való alkalmas minősítésnek való megfelelés.

Előnyt jelent: Önkormányzati főépítészi irodai, urbanisztikai vagy településtervezői gyakorlat, jogszabályismeret, kreativitás, jó kommunikációs képesség és csapatban való gondolkodás, komplex látásmód, önállóság, problémamegoldó képesség, Csepel helyismerete, kiemelt előnyt jelent továbbá a térinformatikai gyakorlat, a digitális térképi állomány szerkesztés ismerete.

A jelentkezéshez benyújtandó iratok, igazolások: A 87/2019 (IV. 13.) Korm. rendelet szerint meghatározott tartalmú önéletrajz, végzettséget tanúsító okiratok, bizonyítványok másolatai; valamit a jelentkező nyilatkozata arról, hogy az elbírálásban résztvevő személyek személyes adatait megismerhetik, illetve nyilatkozat arról, hogy a jelentkező az együtt alkalmazási, és összeférhetetlenségi szabályoknak megfelel.

A jelentkezés határideje: 2022. július 25. Az elbírálás határideje: 2022. augusztus 31. Jelentkezés módja: Elektronikus úton Erdősiné Hajzer Éva részére az erdosine.he@budapest21.hu e-mail címen keresztül. A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: Alkalmazás estén a munkáltató 6 havi próbaidőt köt ki. Adatkezeléssel kapcsolatosan bővebb információt a www.csepel.hu honlapon a Hivatal/Adatvédelmi tájékoztató oldalon talál. A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony, teljes munkaidő. A munkavégzés helye: Budapest, 1211 Budapest, Szent Imre tér 10.


Létrehozás időpontja: 2022-07-06 10:20:13
Utolsó módosítás időpontja: 2022-07-06 10:22:21
Cimkék: budapest, csepel, állás, ügyintéző,; Beküldő: Nemes Nagy Sándor
Megtekintések száma: 10105
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47152