KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Díjnyertes nyílászárók minden elképzeléshez

Elegant – kifinomult profilrendszer a Deceuninck-től

A Elegant profilrendszer nem csupán abban különleges, hogy eleget tesz a modern építészet által támasztott sokrétű elvárásnak, de egyúttal remek technikai paramétereket és szigetelést kínál. Nem véletlen, hogy kiemelkedő tulajdonságaival elnyerte a Német Dizájn Díj különdíját és a Red Dot Design Díjat „terméktervezés” kategóriában.

Az Elegant profilok szembetűnő jellemzője a karcsú, minimalista, modern dizájn, amely magában foglalja a PVC ablakok minden előnyét, miközben rendkívül élethűen képes utánozni akár a fa, akár az alumínium nyílászárók küllemét. Keskeny, szögletes formája illeszkedik a fal síkjába, így a megjelenése a nevéhez méltón kifejezetten elegáns.

Amellett, hogy kitűnő technikai paramétereket és szigetelést kínál, a díjnyertes profilrendszer elérhető egyenes és vízvetős kivitelben is. Használható normál és rejtett vasalatokkal egyaránt, illetve a stabil univerzális acélmerevítőknek és a speciális ragasztott üveg technológiának köszönhetően lehetővé teszi akár hatalmas méretű ablakok beépítését is.

Igény esetén fokozott betörésvédelemmel ellátott biztonsági ablak is kialakítható vele, emellett 50 különféle dekorfóliával érhető el. Így az Elegant termékcsalád rendkívül nagy teret ad a kreatív tervezéshez, az egyedi elképzelések és álmok megvalósításához.

Búcsi János, a Deceuninck termékmenedzsere

Bővebb információ: https://elegant.deceuninck.com/hu/


Létrehozás időpontja: 2020-11-16 19:07:51
Utolsó módosítás időpontja: 2020-11-18 17:02:32
Cimkék: elegant, deceuninck, cikk, pr; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 7443
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46291