KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Energiahatékony VELUX tetőtéri ablakok megfizethető áron

Méltán népszerű a VELUX tetőtéri ablakok 3-rétegű üvegezéssel ellátott Standard Plus termékvonala. Energiahatékonyság, kényelem és komfort a tetőtérben.

Energiahatékonyság

A Standard Plus tetőablakok energiahatékonysága a 3-rétegű üvegezésben és a kiváló hőátbocsátási tényezőben rejlik. Az üveg Ug-értéke 0,6, a teljes ablakszerkezet Uw-értéke pedig 1,1 W/m2K. (Süllyesztett beépítéssel 1,0 W/m2K Uw-érték érhető el.) Ezzel a hőszigetelő képességgel ezek az ablakok a 2020 utáni időszakban érvényes energetikai követelményértékeket is könnyedén teljesítik.

Minőség és kifinomult design

GLL tetőtéri ablakainkat nagy tömörségű, kiváló minőségű, első osztályú fenyő faanyagból gyártjuk, a felületi karbantartást nem igénylő vízálló fehér műanyag GLU ablakunk magja hőkezelt fa, melyet egyenletes öntéssel felvitt poliuretán bevonat takar. Könnyen tisztítható és a felület 100% karbantartásmentes.

Speciális huzatvédelem, kiváló hangszigetelés és beépített szellőzőrendszer

Az ablakok légzárása kiváló, a legmagasabb 4. osztályú. A léghanggátlás 32 dB, mely már egy intenzív forgalmi zajnak kitett épületben is kellőképpen segíti a zajcsökkentést. A Standard Plus ablakok is rendelkeznek beépített szellőztető megoldással

Kényelem, komfort és tökéletesített beltéri klíma

A Standard Plus tetőtéri ablakok billenő ablakok, a kilincs pozíciója az ablak beépítési magasságának (az ablak alsó éle és a padlószint közötti távolság) függvényében választható: 90-130 cm beépítési magasság esetén a felső kilincses, 130-150 cm beépítési magasság esetén az alsó kilincses működtetés a javasolt

 


Létrehozás időpontja: 2020-03-04 19:49:26
Utolsó módosítás időpontja: 2020-03-04 20:01:41
Cimkék: energiahatékony, velux, tetőtéri;
Megtekintések száma: 2984
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45911