KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

FUGA NYÁRI SZÜNET 2022

Kedves Látogatóink, Együttműködő partnereink, Barátaink!

A FUGA 2022. július 1-jétől, a 2021–2022-es évad végével szokásos nyári szünetet tart, amely idő alatt online tartalmakat folyamatosan biztosít.

A ház első korszaka több mint 3500 program után lezárul. A 2009 óta folyamatosan működő intézmény Nagy Bálint vezetésével nemzetközi szinten is egyedülálló, ismert és elismert kulturális hellyé vált. Bebizonyította, hogy az építészet a kultúra elválaszthatatlan része. A FUGA a különböző művészeti ágak képviselőinek, közösségeknek, műhelyeknek otthonává vált.

A Budapesti Építész Kamara 2022. június 23-án megválasztott új elnöksége elkötelezett a FUGA további működése és értékeinek megtartása mellett. Ennek érdekében a folyamatos működéshez és újratervezéshez minden szükséges eszközt biztosít.

Célja, hogy olyan folytatást, utódokat, olyan működési modellt és programstruktúrát alkosson, ami méltó a ház múltjához, szellemiségéhez.
Őry Júlia művészeti vezető és Rajk Judit komolyzenei kurátor távozik, de tanácsaikkal továbbra is segítik a folyamatos hosszútávú működést.
A FUGA-ban a július 1-től szeptemberig tartó nyári szünet alatt a háttérben munka folyik, a következő évad előkészítése, és sor kerül a régóta esedékes korszerűsítési, karbantartási munkákra is.

A FUGA weboldalán, közösségi felületein a nyári szünet alatt is aktív, friss tartalmakkal tájékoztatunk a FUGA életéről.
https://www.youtube.com/user/fugabudapest
www.fuga.org.hu
https://www.facebook.com/fuga.bek

Köszönjük, hogy ellátogattak a FUGA kiállításaira, koncertjeire, könyvesboltjába és megannyi változatos eseményére, köszönjük, hogy támogatják a megújulást – tegyenek így majd a jövőben is!

Budapest, 2022. június 30.

A FUGA nevében:
Koszorú Lajos ügyvezető
Őry Júlia művészeti vezető
Rajk Judit komolyzenei kurátor

A Budapesti Építész Kamara (BÉK) új elnöksége:
Eltér István elnök
Herczeg László alelnök
Kiss Gyula elnökségi tag
Lente András elnökségi tag
Wéber József elnökségi tag

Létrehozás időpontja: 2022-07-01 18:03:32
Utolsó módosítás időpontja: 2022-07-01 18:05:52
Beküldő: Kovács Zsófia
Megtekintések száma: 4916
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47148