KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Felmérés a Magyar Építész Kamara tagjainak szerzői jogot érintő ismereteiről

2021. 12. 10-én éjfélkor lezárult a felmérésünk. Köszönjük minden Területi Kamarának az együttműködést, és elsősorban köszönjük a válaszokat annak a mintegy 880 tagnak, aki segítette a munkánkat!

A beérkezett válaszokat kiértékeljük, erről tájékoztatjuk a Területi Kamarákat, és az eredmény alapján igyekszünk mindent megtenni tagjaink szerzői jogi érdekeinek képviseletében, illetve a témával kapcsolatos további feladatok ellátásában!

A Magyar Építész Kamara anonim felmérést készít a tagok szerzői jogot érintő ismereteiről.
Kérjük, segítse munkánkat rövid felmérésünk kitöltésével annak érdekében, hogy a valós helyzet ismeretében tudjuk képviselni tagjaink érdekeit a szerzői joggal kapcsolatos belső szabályozásban, és a mindannyiunk számára elfogadható jogi környezet kialakítását célzó kormányzati egyeztetéseken.
A válaszadás anonim, a felmérés során sem kamarai azonosítót, sem email címet nem kell megadnia, kizárólag az Önt nyilván tartó területi építész kamarát kell kiválasztania.

Kérjük, hogy az alábbi linken található felmérést 2021. december 10-én 24.00 óráig szíveskedjen kitölteni: https://forms.gle/y2BxDoxPJF6hE2j99

Bízunk abban, hogy a beérkezett adatok alapján pontosabb képet kaphatunk a jelenlegi helyzetről és hatékonyabban tudjuk képviselni tagjaink érdekeit!
 
MÉK Elnökség

Létrehozás időpontja: 2021-11-29 21:36:44
Utolsó módosítás időpontja: 2021-12-13 21:01:49
Beküldő: Kovács ZSófia
Megtekintések száma: 6905
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46803