KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Hőszigetelt tető- és falpanelek | CE Glass gyártó- és logisztikai csarnok

A 21 000 m² X-dek panel beépítése mindössze 45 napot vett igénybe. A nagyon szoros határidő betartásának érdekében a Kingspan vákuumos emelőberendezést biztosított számunkra. A termék kialakításának és a technológiának köszönhetően szinte minden időjárási körülmény között lehetséges a kivitelezés. Rögzítés után a beépített panelek azonnal biztonságos, járható felületet képeznek, így segítve a munka- és egészségvédelmi követelmények betartását.

Mi az X-dek?

A Kingspan megoldása nagyfesztávú lapostetőkre. A hőszigetelő anyag IPN hab, mely garantálja a kiváló hőtechnikai és tűzvédelmi tulajdonságokat. A CE Glass Industries, mint a Szilánk hagyományaink örököse az elmúlt mintegy 25 évben Közép-Európa meghatározó üveg nagykereskedelmi-, feldolgozó és gépipari vállalatcsoportjává nőtte ki magát. A gyors növekedés szükségessé tette egy új, modern gyár építését, amely megfelel a jelenlegi és a jövőbeni energetikai elvárásoknak. A gyártóüzem kapacitása 5 millió m² évente. A Kingspan részt vett a teljes épületkomplexum megvalósításában a tervezéstől a használatbavételig, amely magában foglalja a 13 000 m²-es gyártócsarnok, a 8 000 m²‑es logisztikai csarnok és a „zöld” irodaépület egységeit.

A Kingspan Műszaki Osztálya kiváló támogatást nyújtott már a tervezés fázisában. Minden szükséges technikai és műszaki paramétert rendelkezésünkre bocsátottak. Minden dokumentációt – termékismertetőket, engedélyeket – egy helyről kaptunk meg. Magas minőségű hőszigetelő anyag; hézagmentes, légzáró kapcsolódási pontokkal készülő burkolat, mely javítja az épület energiahatékonyságát. Olyannyira, hogy az épületben keletkező technikai hő minden további fűtést szükségtelenné tesz, melynek anyagi előnyei mindenki számára egyértelműek.


Létrehozás időpontja: 2015-04-20 10:39:58
Utolsó módosítás időpontja: 2015-04-20 10:43:54
Cimkék: Kingspan; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 9958
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42747