KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Intelligens irodai tárolás management

Az Office and Lockers Kft megalakulása óta RFID technológián alapuló elektronikus szekrényzárak forgalmazásával foglalkozik. Hálózati, kulcs nélküli szekrényzár megoldásaink segítik a munkaterületek kezelését mind üzemeltetés, mind HR szempontból. Cégünk az osztrák Gantner magyarországi partnere.

A Gantner közel 40 éve gyárt és fejleszt elektronikus zárakat, szoftvereket wellness és fitness létesítményekbe, oktatási és egészségügyi intézményekbe, valamint nagy létszámú irodákba.

Biztonság, alkalmazkodás meglévő beléptető rendszerhez

Miután a vállalatok kiválasztották az igényeiknek megfelelő tárolóbútorokat, kerékpáros vagy egyéb öltözőszekrényeket, meg kell találniuk a legjobb zár megoldást, amely megfelel jelenlegi és jövőbeli követelményeiknek.

Az elmúlt két év rávilágított arra, hogy célszerű a jelenlegi kulcs- és kódzárakat korszerűbb érintésmentes szekrényzár rendszerre cserélni. A szekrényzárak működtetéséhez felhasználhatók a meglévő belépőkártyák, chip matricák, vagy a GANTNER Lockpal alkalmazását használó mobil telefonok.

Felhasználói igényekre szabható működés

Alapvetően három zárrendszert kínálunk, az elemes működtetésű zárakat (EcoLock és EcoSidelock), hálózatba kötött zárakat (Net.Lock) és központi terminálról kezelhető zárakat (SmartLock). A három rendszer eltérő előnyöket kínál, az épület adottságai, a felhasználó igényei és a kábelezés lehetősége általában meghatározza, hogy melyik típust célszerű felszerelni a szekrényekre

A cég informatikai hálózatához csatlakoztatott, vagy attól teljesen független hálózaton működtetett intelligens szekrények felhasználási és működtetési módozatai gyorsan változtathatók a Relaxx© felügyeleti szoftver segítségével. A rendszer által nyomon követhető a felhasználás, és az üzemeltető részére folyamatos ellenőrzési lehetőséget biztosít.

HR és Facility előnyök

A hét minden napján, 24 órában elérhető kulcs nélküli intelligens szekrényrendszer gondoskodik arról, hogy az elveszett vagy otthon felejtett kulcsok, a kilépett dolgozók után maradt bezárt ajtók többé ne jelentsenek problémát.

A hálózatba kötött zárrendszerünk megkönnyíti az összes szekrény használatának nyomon követését, emeli az alkalmazottak elégedettségét, valós felhasználói élményt nyújt, egyben megnöveli a vállalat alkalmazkodó képességét a gyorsan változó munkamódszerekhez.

A Net.Lock zárakkal felszerelt szekrények nem igényelnek fogantyút, a szerkezet az ajtó belső oldalán helyezkedik el, ezáltal tiszta, homogén megjelenést biztosít a frontfelületeknek

Április 6-10 között örömmel látunk minden érdeklődőt a Construma/Otthon Design kiállításon, az A pavilon 304A standján.

Belépő igényelhető: tibor.horvath@locker.hu email címen.

Elérhetőségeink:

web: www.locker.hu

email: locker@locker.hu


Létrehozás időpontja: 2022-03-25 10:40:56
Utolsó módosítás időpontja: 2022-03-25 10:44:38
Cimkék: locker, app, tárolás, management; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 4590
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46964