KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Korszerű szendvicspanel gyártósorral bővít a Kingspan Magyarországon, ezzel is megerősítve vezető pozícióját a régióban

Magyarországon a felsőlajosi üzem lesz az első, ahol a legmodernebb folyamatos gyártási technológiával állítják majd elő a vállalat prémium minőségű K-Roc® ásványgyapotos termékeit. A cég vezetése bejelentette, a Kingspan jelentős beruházással új gyártósort hoz létre Magyarországon.
Az újhartyáni és felsőlajosi egységek eddig is magas minőségben látták el a regionális gyártási feladatokat, az új kapacitással a cég az ügyfelek igényeihez igazodva még tovább szélesíti a hazai gyártásból elérhető termékválasztékát.

Az új technológia lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségben, gyorsabban állítsanak elő kiváló minőségű termékeket. A nagyobb volumen mellett, az olyan egyedi építőipari termékek esetében, mint az ásványgyapotos szenvicspanelek, kiemelten fontos az állandó magas minőség és egységes paraméterek, melyet a Felsőlajoson telepített gyártósor szintén biztosítani tud. A telephely kiváló földrajzi elhelyezkedéséből egy további fontos előny következik: a felsőlajosi beruházásnak köszönhetően jelentősen lerövidülnek a kiszállítási idők, amik felgyorsítják a partnerek projektjeinek kiszolgálását. A Kingspan több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező, ír kisvállalkozásból mára globális nagyvállalatá fejlődött, amely piacvezető az innovatív hőszigetelő tető- és falrendszerek gyártásában.

A cég központja továbbra is Írországban, Kingscourtban található, és mára több mint 16 ezer munkavállalót foglalkoztat világszerte. A cég Magyarország mellett közel 20 különböző helyszínen van jelen szendvicspanel gyártóegységgel Európában. A Közép és Kelet-Európai régióban, a hazai piacot és a környező országokat eddig a csehországi és a lengyelországi gyárak látták el a vállalat ásványgyapotos termékeivel. A magyar gyártósor üzembehelyezésének köszönhetően 2020 februárjától várhatóan jelentősen lerövidülnek a szállítási idők. Az új, ásványgyapotos gyártósoron a K-Roc® ásványgyapotos hőszigetelő maggal ellátott, látszó- és rejtett rögzítésű falpanelek kerülnek előállításra.

További tartalmak:

Kingspan weboldal


Létrehozás időpontja: 2019-11-14 21:20:44
Utolsó módosítás időpontja: 2019-11-14 21:22:55
Cimkék: kingspan, szendvicspanel, bővítés; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 5620
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45601