KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Lechner Kiválósági Program 2017

Építészethez vagy urbanisztikához kapcsolódó mesterdiplomásoknak szóló 4 féléves szemléletformáló képzési és oktatási program versenyképes javadalmazással.

  • Ismered a legkorszerűbb BIM és GIS technológiákat?
  • Úgy gondolod, hogy jobb a 3D, mint a 2D?
  • Érdekel a különbség a VR/AR és MR között?
  • Tudod, hogy UAV vagy drón?
  • Foglalkoztat az építésügy működése?
  • Kipróbálnád a katedrát?

Hosszú távú célkitűzéseinek megvalósítása érdekében a Lechner Tudásközpont építészethez vagy urbanisztikához kapcsolódó diplomával rendelkező fiatalokat keres. Az ideális jelölt fontosnak tartja a fejlett technológiák ismeretét, az innovatív módszerek gyakorlati alkalmazását, proaktív személyiségével kihívásként tekint a megoldandó problémákra és szívesen képviseli majd ezt a szemléletmódot a hazai építészeti felsőoktatásban.

Ha magadra ismertél, olvasd tovább és jelentkezz!

A Lechner Kiválósági Program kezdete 2017. február 1., teljes időtartama 4 szemeszter, 2 szakára tagolódik és szemeszterenként növekvő javadalmazást kínál a résztvevők számára.

1. szakasz:maximum 10 fő

2017. február-augusztus között aktívan bekapcsolódsz majd a Tudásközpont életébe hetente két-három napot munkatársainkkal töltve Budapesten. Továbbképzéseken veszel részt, bepillanthatsz az építésügy korszerűsítését célzó tevékenységeinkbe, kipróbálod és elsajátítod az építészetben, informatikában, térinformatikában alkalmazott legfejlettebb módszereket és eszközöket. A Tudásközpontban mindig lehetőséged lesz szakmai vitára, mert a véleményedet komolyan vesszük és akár hosszú távú folyamatainkba is beépítjük. A hét többi napján kreatív projektmunkát vagy kutatási feladatokat végzel majd általában csapatmunkában.

2. szakasz maximum 6 fő

2017. szeptemberétől kezdődően három szemeszteren át az elsajátított ismereteket és tapasztalatok megosztását végzed az építészeti felsőoktatás környezetében. Feladatod a korszerű eljárások és eszközök oktatása, folyamatos tudástranszfer, gyakorlatok és terepi felmérések lebonyolítása, valamint a leglelkesebb hallgatók munkájának irányítása lesz, hogy ők is elsajátíthassák innovatív szemléletmód alapjait. Eközben továbbra is részt vehetsz a Tudásközpont projektjeiben, vagy épp szakmai konferenciát és nyári egyetemet szervezel, irányt mutatva a következő generációk számára.

Ha még nem múltál el 35 éves és kezedben egy mesterszakos diploma (vagy a program indulása előtt biztosan megszerzed), küldd el szakmai önéletrajzodat, motivációs leveledet és legjelentősebb önálló alkotásaidat egy PDF állományban 2017. január 22. - 23:59-ig a kivalosag@lechnerkozpont.hu email-címre.

Részletes információk: lechnerkozpont.hu/kivalosag


Létrehozás időpontja: 2017-01-10 16:02:47
Utolsó módosítás időpontja: 2017-01-10 16:02:47
Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 12542
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=43878