KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Nagykanizsa Arany János u. 4. HRSZ 980

Ezúton értesítem a Tisztelt Kollégákat, hogy a Nagykanizsa Arany János u. 4. HRSZ 980 telekre irodánk elszámolatlan, kifizetetlen tervezéssel rendelkezik.

Kérek minden Kollégát, hogy (összhangban a Kamara Etikai Szabályzatával) amennyiben ilyen feladattal keresik meg Önöket,  haladéktalanul lépjenek kapcsolatba irodánkkal, és az elszámolás megtörténtéig tervezési munkát a területre ne vállaljanak, és terveink felhasználásától tartózkodjanak.
 
Térrend Stúdió
0630/959-3104
Takács S. Sándor É/1 01-2535

Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2019-03-11 15:24:33
Utolsó módosítás időpontja: 2019-03-11 16:26:30
Cimkék: tervezés, kifizetetlen, közlemény, tag, nagykanizsa, arany jános utca; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 8464
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45166