KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

SmartRoof tetőszigeletések

Kedves Kollégák,

Társaságunk ez év második felétől értékesíti a magyar piacon a SmartRoof tetőszigeteléseket. A korábbi évekből jól ismert DDP sorozat továbbfejlesztésének eredményeként javuló hőtechnikai tulajdonságok jellemzik a termékcsalád egyes típusait.

A képeken látható csarnok építése során alsó rétegként a SmartRoof Base 14 cm, míg felső rétegként SmartRoof Top 6 cm vastagságban került beépítésre. Az alsó és felső rétegek illetve vastagságuk különböző kombinációit alapvetően a hő technikai előírások/elvárások tükrében érdemes és szükséges figyelembe venni.


Mindegyik termék A1 éghetetlen, és teljes keresztmetszetében hidrofóbizált. A táblaméretek is igazodnak az eddig megszokottakhoz. Ezen tető esetében a rétegtervi hőátbocsátási tényező U [W/m2K] 0,18 érték alá került.

Példaként: SmartRoof Base 15 cm és SmartRoof Normal 6 cm alkalmazásával az U értékét sikerült volna 0,17 [W/m2K] alá szorítani. Javaslatunk szerint általában célszerű alsó rétegként vastagabb, jobb hővezetéssel rendelkező anyagot beépíteni. A SmartRoof Base mechanikai tulajdonságainak köszönhetően mindemellett bőven ellenáll a kivitelezés során keletkező fizikai behatásoknak.

Felső, vékonyabb réteg lehet a még mindig kiemelkedő hővezetési tényezővel rendelkező Smart-Roof Normal. A kivitelezés során fellépő mechanikai terhelés döntő hányada a felső réteget veszi igénybe. A mechanikai rögzítés és a teljes vízszigetelés elvégzése mind-mind a felső rétegen zajlik, ellentétben az alsó réteggel, amelynek csupán a felső réteg ráterítését, mint munkafolyamatot kell elviselnie.

Ha tervezőként, kivitelezőként, forgalmazóként regisztrálni szeretne adatbázisunkban, látogassa meg honlapunkat a www.knaufinsulationszigeteles.hu cím alatt!Knauf Insulation Kft.

2058 Budaörs, Gyár u. 2. Pf. 115.
Ügyfélszolgálat:
Tel.: +36 23 889 844
Fax: +36 23 889 845
info.hu@knaufinsulation.com
www.knaufinsulation.hu

 


Létrehozás időpontja: 2015-10-27 21:27:57
Utolsó módosítás időpontja: 2015-10-27 21:33:09
Cimkék: knauf, insulation; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 9512
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=43099