KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tájékoztató a vizsgák, beszámolók júliusi újraindításáról – 2020.06.19.

A június 18-tól visszavont veszélyhelyzet (és a korlátozó intézkedések) következtében júliustól újra lehet beszámolót ill. jogosultsági vizsgát letenni.

Első körben a július 13-14. és augusztus 3-4. napokon tervezői, szakértői és energetikai vizsganapokat, a július 15-16. és augusztus 5-6. napokon felelős műszaki vezetői és műszaki ellenőri vizsganapokat nyitjuk meg azok számára, akik már rendelkeznek érvényes jelentkezéssel a www.jva.mek.hu rendszerben. Erről az érintettetek június 18-án emailen értesítettük.

Jövő héten mindenki számárára megnyitjuk a jelentkezéseket, ezzel párhuzamos elérhetővé tesszük a szakmai felkészülést segítő jegyzeteket és az új ügyrendet.

Hamarosan az őszi időpontok is elérhetők lesznek a rendszerben.

A már befizetett vizsgadíj természetesen az új időpontra is érvényes lesz. Aki még nem rendezte a vizsgadíjat, vagy a beküldött anyagai hiányosak, hiánypótlást küldünk. Fontos, hogy az elmaradt vizsga helyetti új időpontra a jelentkezőnek nem kell majd új jelentkezést rögzítenie a rendszerben, ezt a MÉK fogja beállítani.

Amennyiben feliratkozik a Magyar Építész Kamara heti e-mail hírlevelére, folyamatosan kap információkat a legfrissebb kamarai és szakmai hírekről, eseményekről: https://mek.hu/index.php?f=hirlevel#feliratkozas

Kiemelt híreinkről a MÉK facebook oldalán is értesülhet: https://www.facebook.com/magyarepiteszkamara/

Kérjük figyeljék honlapunkat, hírlevelünket és facebook oldalunkat a naprakész információk érdekében!

2020. június 19.

MÉK Titkárság


Létrehozás időpontja: 2020-06-19 14:26:19
Utolsó módosítás időpontja: 2020-06-19 14:27:25
Cimkék: koronavírus, mék, tájékoztató, vizsgák,; Beküldő: Kovács Zsófia
Megtekintések száma: 9179
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46082