KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Terrán GENERON – A naprakész tető

A fokozódó klímaválság évében különösen fontos, hogy milyen technológiákkal építkezünk. A tetőcserép és egy ház energiaellátásának kiválasztásánál nem csak arról döntünk, hogyan védekezünk az időjárás viszontagságaival szemben. Minden egyes újonnan épülő vagy felújított épület meghatározza jövőnket, mivel ezek nagy hatással vannak a környezetre.

Terrán Generon. Napelemes tetőcserép, amely egy forradalmi innovációnak köszönhetően lépést tart a lakosság elvárásaival, és professzionális választ ad korunk technológiai kihívásaira. A napcellák speciális módon integráltak az egyes tetőcserepekre, olyan formán, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekével, miközben a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított.

A Generon emellett energiát termel, ráadásul kompromisszumok, lemondások nélkül. Abban segít, hogy házunk minél nagyobb százalékban megújuló napenergiát használjon. Ezáltal csökken a villanyszámla és az otthon ökológiai lábnyoma.

A Terrán újítása hatékonyságban és teljesítményben is felveszi a harcot a klasszikus szolár panelekkel, ráadásul az általa kínált esztétikai élmény is sokkal nagyobb. Az otthonok ennek köszönhetően az utolsó részletig páratlan szépségűek lehetnek. A betoncserépbe integrált napcelláknak köszönhetően nincs felesleges tetőáttörés, amely prémium megjelenést biztosít az ingatlan számára és növeli annak értékét.

A termék itthon készül, és itt kerül összeszerelésre is, így mindenki biztonságban tudhatja beruházását, a hazai gyártásnak köszönhetően bármilyen kérdés, esetleges probléma esetén könnyen és gyorsan elérhető a megoldás. A Generon napelemes tetőcserepek teljesítményére 20 év garanciát vállal a gyártó.

Az úttörő fejlesztés 2019-ben a hazai Construmán és a Coneco szlovákiai építőipari kiállításon is elnyerte a nagydíjat, ezenkívül az E.ON Energy Globe Awardon szintén elismeréssel tüntették ki, a GENERON kategóriagyőzelemmel zárta a versenyt.

https://terran-generon.hu/


Létrehozás időpontja: 2020-03-09 18:52:43
Utolsó módosítás időpontja: 2020-03-10 11:10:54
Cimkék: terrán, generon, tető, hirdetés,; Beküldő: NAgy Ibolya
Megtekintések száma: 3183
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45921