KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tervezés és kivitelezés a 2020 utáni előírásokkal harmóniában

Tervezés és kivitelezés a 2020 utáni előírásokkal harmóniában – szakmai továbbképzések és gyárlátogatások

Megnyílt a jelentkezés az ingyenes továbbképzésre!

2019. március 12-én és 26-án a Baumit Kft. dorogi székhelyén tartott kétalkalmas szakmai továbbképzésen részt vevő szakemberek a homlokzati hőszigetelés, homlokzat-és aljzatképzés, régi épületek, műemlékek felújítása, színdinamika témákban kaphatnak hasznos, naprakész információkat. A közelgő, 2020. utánra várható szabályozási változások, illetve a kivitelezésben gyakran elkövetett hibák áttekintése, valamint gyárlátogatás teszik a szakmai napok programját teljessé.

 

A két továbbképzési napon megtartott szakmai előadássorozat egymástól különálló, önállóan is értékes, egymásra nem épülő témaköröket dolgoz fel a CPR, illetve a 2020 után életbe lépő, szigorodó szabályok figyelembevételével. A gyárlátogatással kiegészített szakmai képzésen szerzett ismereteket építészek, felelős műszaki vezetők, műszaki ellenőrök, a kivitelezés területén dolgozó szakemberek egyaránt haszonnal kamatoztathatják munkájukban. Az előadásokat Kékesy Péter okl. építészmérnök, a Baumit Kft. alkalmazástechnikai vezetője tartja.

Helyszín: Baumit Kft. székhelye, Dorog, Baumit út 1.

A helyszínre utazás egyénileg vagy a Baumit Kft. által szervezett, a III. kerületi Shop Stop parkolójából induló busszal lehetséges. Részletek az esemény honlapján…

Homlokzati hőszigetelés, homlokzatképzés korszerű anyagokkal, műemléki felújítások, aljzatképzés

Felkészülés a 2020. utáni előírásokra – MÉK: 2 pont (2019/69; 70)

Jó gyakorlatok és ellenpéldák a tervezéstől a kivitelezésig

A képzés komoly hangsúlyt fektet a modern hőszigetelés témájára, mint az épület energiamérlegének kulcstényezőjére, a homlokzatokon keresztüli hőveszteségre és annak megakadályozására. Az épületek optimális energiafogyasztása kapcsán többek között szó esik hőhidakról, hővezetésről és hőátbocsátásról, valamint hőveszteség-számításról, páratechnikáról. A résztvevők olyan különleges megoldásokkal ismerkedhetnek meg, mint az öntisztuló vakolatok, emellett tűzvédelmi alapismereteket is szerezhetnek, és bepillantást nyerhetnek a színtervezés, színdinamika területébe, új szempontokat kapva az anyagválasztáshoz. A programban kiemelt hangsúlyt kapnak az elöregedő vagy nedvesség elleni szigetelés nélkül készült, így nedvesedő- és sóval terhelt falazatok kezelésének kérdései, illetve a műemléki épületek speciális homlokzati felújításának műszaki megoldásai. Szó esik a leggyakoribb kivitelezési hibákról és azok elkerülésének módjairól.

A szakmai napot a Baumit dorogi telephelyére tartó gyárlátogatás és gyakorlati bemutató koronázza meg.

Az eseményen való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött! A helyek száma korlátozott, a jelentkezést annak érkezési sorrendjében fogadják el a szervezők.

Online regisztráció…

A két továbbképzési nap témakörei

Első továbbképzési nap (2019. március 12.)

Téma: Felkészülés a 2020. utáni előírásokra: homlokzati hőszigetelés, homlokzatképzés korszerű anyagokkal, színdinamika. 

Időpont: 2019. március 12. kedd 10.00-16.00-ig

Jelentkezési határidő: 2019. március 11. hétfő 10:00 óra vagy a létszám beteltéig

Második továbbképzési nap (2019. március 26.)

Téma: Felkészülés a 2020. utáni előírásokra: felületképzés korszerű anyagokkal bel- és kültérben, homlokzat felújítások, műemléki felújítások, aljzatképzés.

Jelentkezési határidő: 2019. március 25. hétfő 10:00 óra vagy a létszám beteltéig

Bővebb információ a Build-Communication honlapján…


Létrehozás időpontja: 2019-02-26 08:10:02
Utolsó módosítás időpontja: 2019-02-26 08:19:45
Cimkék: baumit, továbbképzés, homlokzat, 2020, tervezés, harmónia; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 9601
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45148