KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Új korszak az épületek energiahatékonyságában

„A legolcsóbb energia az, amit fel sem használunk.”

HŐTECHNIKA GARANCI A TŰZ, KÖRNYEZET

 • 20%-KAL JOBB* HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY
 • 40 ÉVES HŐTECHNIKAI GARANCIA
 • A TŰZZEL SZEMBENI VISELKEDÉS ÚJ SZINTJE
 • NULLA ENERGIAFELHASZNÁLÁSÚ ÉPÜLETEK
 • AZ EGÉSZ ÚT SORÁN ÖNT KÍSÉRVE

Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt: ipn-quadcore.hu

FEDEZZE FEL A TELJESEN ÚJ HIBRID SZIGETELÉSITECHNOLÓGIA ELŐNYEIT

A nagy energiahatékonyságú épületek felé vezető úton az IPN-QuadCore egy radikálisan új irányt jelez. Egy hőszigetelt szendvicspanel rendszerről van szó, innovatív
központi elemmel: egy egyedülálló hibrid hőszigetelő maggal, mely hatalmas előnyöket kínál hőtechnikai teljesítmény, tűzvédelem, egész élettartamon át tartó hatékonyság és fenntarthatóság szempontjából. A támogatás, amire szüksége van ahhoz, hogy pozitív hatást érhessen el. Mivel a közösen megtett utak a legjobbak, ezért mi az út egész során elkísérjük Önt. Segítünk eligazodni Önnek a zéró szén-dioxid-kibocsátású jövőnek megfelelő tervezés és kivitelezés útvesztőjében. A teljes épület elemzése terén szerzett tapasztalatunkat az átfogó kép és a legapróbb részletek kidolgozása során is hasznosítjuk. Mindemellé nyugalmat és 40 éves hőtechnikai garanciát is nyújtunk, ami páratlan a fejlett építési rendszerek között. Az utazás itt kezdődik. Tekintse meg a különbséget

HŐTECHNIKA

 • 20%-KAL JOBB* HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY
 • HATÉKONYABB TELJESÍTMÉNY, ALACSONYABB ENERGIAKÖLTSÉGEK

A nettó nulla energiafelhasználású épület már nem csak egy távoli álom a láthatáron. Az energiahatékony tervezés terén lépésről-lépésre megvalósított változtatások azt jelentik, hogy az álom megvalósulása már a küszöbön áll, és az olyan intelligens rendszerek, mint az IPN-Quadcore, amelyek az alacsonyabb fűtési költségek és a napsugárzás okozta felmelegedés lehetőségét teljesen kihasználják, közelebb hozzák azt. Az eredmény egy felülmúlhatatlan, az öregedés hatását figyelembe vevő, 18 mW/mK nagyságú hővezető képesség.

A legjobb az iparágban. Természetesen az energia-megtakarítás a fűtési és hűtési költségek megtakarításával jár munkahelyeinken és élettereinkben egyaránt.
Ezzel az IPN-QuadCore a Kingspan tökéletes „a kevesebb több“ egyenletévé válik.

Kimagasló, az öregedés hatását figyelembe vevő lambda 0,018 W/mK

GARANTÁLT HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY

Egész életcikluson át tartó tényleges teljesítmény. A mai épületeknek rendkívül sokféle követelménynek kell megfelelniük, nemcsak azért, hogy megfeleljenek a rendeleti előírásoknak, hanem, hogy a lakók/felhasználók elvárásait is kielégítsék. Hatékonynak, megbízhatónak, praktikusnak és fenntarthatónak kell lenniük, de mindenekelőtt kényelmesnek és biztonságosnak. Az IPN-QuadCore rendszer segít elérni mindezt, sőt ennél többet is, és mivel minden épület élete egy időutazás, még hosszú évekig ezt teszi majd. Valójában garantáljuk, hogy bármilyen irányba fejlődik a városkép, ez a rendszer még 40 év múlva is úgy fog működni, mint amit hőtechnikai hatékonyságra teremtettek.
Csökkentjük a költségeket. Energiát takarítunk meg. Az IPN-QuadCore által védett épületben való életet biztonságossá és problémamentessé tesszük.

BIZTONSÁGOSABB MUNKAHELYEK ÉS ÉLETTEREK

Bár elsődleges célja az lehet, hogy kényelmet és az időjárás viszontagságaitól menedéket nyújtson, az Ön épületének valami sokkal veszélyesebb ellen is védelmet kell nyújtania. Ezért a 20%-kal jobb hőtechnikai teljesítményt biztosító hőszigetelő rendszer a tűz ellen is védi Önt, méghozzá kiváló hatékonysággal.

Megfelel a legszigorúbb szabványoknak.
Az IPN-QuadCore harmadik fél által bevizsgált és tanúsítvánnyal rendelkezik a legszigorúbb ipari szabványoknak való megfelelőségről:

 • Biztosító által tanúsított FM és LPCB (Loss Prevention Certificate Board) rendszerek
 • FM 4882 jóváhagyással rendelkezik a füst által okozott károkra érzékeny épületekben való használatra
 • Az EN 13501-1 szabvány alapján B-s1,d0 kategóriájú anyag (legalacsonyabb füstképződési kategória)

KÖRNYEZET

 • A NETTÓ NULLA ENERGIAFELHASZNÁLÁSÚ ÉPÜLETEK FELÉ VEZETŐ ÚT
 • HOZZÁJÁRUL A KÖRNYEZETBARÁT ÉPÜLETTÉ VALÓ MINŐSÍTÉSHEZ

Mi a Kingspannél mindig is abban hittünk, hogy az épített környezet terén elért fejlődésnek soha nem szabad a természetes környezet kárára történnie. Az IPN-QuadCore rendszer ezt az elvet egy új szintre emeli, azáltal, hogy hőszigetelt paneljeink sem hidrofluórszénhidrogént, sem magas globális felmelegedési potenciállal rendelkező anyagokat nem tartalmaznak. A lerakóba szállítandó hulladék nulla mennyiségének és a halogénezett égésgátló anyagok nulla mennyiségének köszönhetően az IPN-QuadCore rendszerek fenntartható, kiváló környezetbarát minősítéssel rendelkező épületeket eredményeznek. Mindez azt jelenti, hogy az IPN-QuadCore jelentős és tartós változást hozhat a környezeti teljesítményére vonatkozó adatokban, miközben neki köszönhetően a projekt
fontos környezetbarát minősítéseket szerez.

 • 100%-ban újrahasznosítható
 • kevesebb CO2-kibocsátás
 • alacsonyabb energiaköltségek
 • magasabb megtérülés
 • kisebb fűtési és hűtési igény


ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁVAL FOGLALKOZÓ CSAPATUNK AZ EGÉSZ ÚT SORÁN ELKÍSÉRI ÖNT

Az IPN-QuadCore hibrid magjába zárt fejlett technológia csupán egy része annak, ami ennyire egyedülállóvá teszi ezt a hőszigetelő rendszert. Legalább ennyire fontos a műszaki tanácsadóink és tervezőcsapataink tudása és tapasztalata, mellyel az Ön projektjét támogatják. Ők az utazás minden szakaszában Ön mellett lesznek. Iránymutatást adnak és segítenek Önnek a kivitelezés előtt, alatt és után. Segítenek Önnek abban, hogy épülete teljes mértékben kiaknázza a benne rejlő gazdasági, környezeti és építészeti lehetőségeket.

IPN-QUADCORE

 • Hőtechnika
 • Garancia
 • Tűz
 • Környezet

SZOLGÁLTATÁS

Teljes épületre vonatkozó elemzés Épület energetikai modellezése Támogatás a tervezés és a beépítés során Épület külső térelhatároló rendszerének optimalizálása

ÉRTÉK A KONCEPCIÓTÓL A KIVITELEZÉSIG

Minél hamarabb bekapcsolódunk, annál nagyobb értéket tudunk hozzáadni az Ön projektjéhez. Alaposabb és intelligensebb specifikációnk révén segíthetünk abban, hogy alacsonyabbak legyenek az induló költségei és magasabb legyen a megtérülés a kivitelezés során és azt követően. Megmutatjuk Önnek, hogy az IPN-QuadCore hogyan vezet alacsonyabb anyag- és karbantartási költségekhez, valamint az egész élettartam során alacsonyabb energiaszámlákhoz. Minden utazás egyetlen lépéssel kezdődik. Ezt a lépést megteheti ma, ha felveszi velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon az IPN-QuadCore rendszerről.

IPN-QUADCORE

 • KIVITELEZÉS ELŐTTI TÁMOGATÁS
 • KIVITELEZÉS ALATTI TÁMOGATÁS
 • KIVITELEZÉS UTÁNI TÁMOGATÁS

Részletesebb műszaki leírásaink eléréséhez, termékminták rendeléséhez, színskáláink megtekintéséhez és online videók megtekintéséhez látogasson el az alábbi címen található honlapunkra:
http://ipn-quadcore.hu/

* A 20%-kal jobb hővezető képesség a 0,018 W/mK és a szokványos 0,023 W/mK érték aránya.

Kingspan Kft.
H-2367, Újhartyán, Horka dűlő 1. Hungary
Tel: 06 29 573 400, Fax: 06 29 573 410
e-mail: info@kingspan.hu


Létrehozás időpontja: 2015-07-15 18:35:03
Utolsó módosítás időpontja: 2015-07-23 14:40:22
Cimkék: Kingspan, IP, QuadCore; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 11071
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42923