KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Új zománcfesték család a Mapei kínálatában

Épületeink felületének védelme kiemelten fontos, ez nem is kérdés. A Mapei egy új termékcsaláddal bővíti kínálatát, amely fa, fém, kemény PVC felületek védelmére hivatott. A termékcsalád neve DURSILAC.

Speciális vizes bázisú, akril uretán gyanta alapú zománcfestékek, amelyek hatásukat tekintve elérhetőek fényes, matt és selyemfényű kivitelben. Az akril uretán alap biztosítja a termékek rugalmasságát, amely zománcfestékek esetében kiemelten fontos, hisz kültérben a nap hatására az anyagok hőtágulását, hidegben pedig a zsugorodásukat le kell kövesse a bevonat, hiszen, ha nem így lenne megrepednének, majd bizonyos idő elteltével leperegnének a felületekről.

Ezen termékek felhasználhatóak beltéri fa, fém és kemény PVC felületekre is. Ebben az estben az alapozó a cinkfoszfát alapú, vizes bázisú NO RUST WB. Speciális tulajdonsága, hogy szagtalan, és nincs károsanyag kipárolgása.

Kültéri felhasználás esetén használhatjuk a NO RUST alapozót, amely vas-oxid és cink-foszfát alapú.

Amennyiben fa felületeket szeretnénk kezelni, a BASE FILLER alapozót használjuk. Fontos tudnunk, hogy ez az alapozó kitölti és elfedi a fa felületek hibáit és egyenetlenségeit!

A termékek elérhetőek 0,75 és 2,5 literes kiszerelésekben, továbbá a Mapei Master Collection 1002-féle színében színezhetőek!

Ha bármilyen kérdés merülne fel a cikkben leírt anyagokkal vagy módszerekkel kapcsolatban, keresse bizalommal szaktanácsadóinkat, vagy valamelyik Mapei szakkereskedést.

Ha szakemberként, tervezőként elvárás, hogy frissen tartsa a tudását, hogy mindig a legjobbat nyújtsa a megrendelőnek vagy ismerni szeretné az újdonságokat, szakmai tanácsokat, akkor iratkozzon fel a Mapei heti hírlevelére, hogy rendszeresen információkkal, újdonságokkal, tanácsokkal gazdagodjon!

További információért látogasson el a www.mapei.hu weboldalra!

 

 


Galéria
Létrehozás időpontja: 2022-05-04 09:00:56
Utolsó módosítás időpontja: 2022-05-04 19:29:46
Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 4558
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46986