KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Városmajor megújítása nyílt tájépítészeti tervpályázat

Kiíró jelen tervpályázat keretében olyan modern, a kor és az élhető, fenntartható városok szellemiségének megfelelő közpark kialakítására vonatkozóan vár tájépítészeti javaslatokat, amely a lehető legmagasabb színvonalon képes kiszolgálni az előírt funkciókat és értékelési szempontokat.

A pályaművek elkészítése során figyelemmel kell lenni a fejlesztés egységes stratégiai célkitűzéseire, melyek között szerepel a közpark zöldfelületének növelése, a mai kor elvárásainak megfelelő parkberendezés- és infrastruktúra megteremtése, a közparkban található funkciók rendezése és a közösségi terek megújítása.

Ajánlatkérő, kiíró:

BFK Budapest Fejlesztési Központ Nonprofit Zrt.

1027 Budapest, Horvát utca 14-26.

A Tervpályázat célja:

A Tervpályázat célja, hogy a tervpályázati eljárást követően kerüljön sor a vonatkozó, a tervpályázati eljárásokról szóló 310/2015. (X. 28.) Korm. rendelet 9. § (2) bekezdése szerinti, hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárás lefolytatására és az alapján a tervezési szerződés megkötésére.

 

A Tervpályázat formája:

A tervpályázati eljárás formája: uniós értékhatárt meghaladó értékű, nyílt tervpályázat.

A Tervpályázat jellege:

Titkos.

A Tervpályázat tervezett ütemezése, mérföldkövei:

A tervpályázati Kiírás és Dokumentáció mindenki számára ingyen elérhető egyszerű regisztráció után letölthető az alábbi linken:

www.varosmajortervpalyazat.hu

A Kiíró az EKR rendelet 2.§ 5. pontjának megfelelően az elektronikus kommunikációhoz az EKR-től eltérő, auditált informatikai rendszert alkalmaz.


Létrehozás időpontja: 2022-01-04 12:33:11
Utolsó módosítás időpontja: 2022-01-04 12:38:28
Cimkék: váosmajor, megújítás, tájépítészet, terv, pályázat; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 6199
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46860