Aktuális
Jogi továbbképzés január 31-én Budapesten

Jogi továbbképzés január 31-én Budapesten

A Magyar Építész Kamara 2024. január 31-én, szerdán 10 órai kezdettel egy napos tantermi jogi továbbképzést tart Budapesten, az Építészek Házában építész kamarai szakmagyakorlók számára.

Időpont: 2024-01-31 (10.00 - 13.30)
Helyszín: Építészek Háza (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2.)

Óraszám: 5 óra

Résztvevők maximális száma: 80 fő

Törzsszám: .

Díj (MÉK tagoknak): 12000 Ft + ÁFA

Díj (MÉK nyilvántartottaknak): 12000 Ft + ÁFA

Díj (alap): 12000 Ft + ÁFA

A Magyar Építész Kamara 2024. január 31-én, szerdán 10 órai kezdettel egy napos tantermi jogi továbbképzést tart Budapesten, az Építészek Házában építész kamarai szakmagyakorlók számára. 
A jogi (korábban kötelező) továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.

A képzés díja: 12.000 Ft + ÁFA.
(Idén sok területi kamara szakmagyakorlói kedvezményes képzési díjat fizetnek. A különbözetet a kamarák rendezik a MÉK felé. A kedvezmény jóváhagyásáról minden esetben a területi kamara dönt.)
Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban  visszafizetni.
A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 48 órán belül kell a jelentkezőnek rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó).

Jelentkezési és befizetési határidő: január 26., pénteken reggel 10.00 óra! Helyszíni jelentkezés nem lehetséges!
(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A jogi továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a https://tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.

A jelentkezés rögzítését követően banki utalással vagy bankkártyás fizetési móddal azonnal van mód a képzés díját rendezni. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.)

Tervezett PROGRAM

9.30 - 10.00 Regisztráció
10.00 - 10.20 Az állami beruházásról szóló törvény – dr. Makovényi Ferenc
10.20 - 11.50 Aktuális jogszabályi változások a szakmagyakorlást érintően az új építészeti törvény tükrében - dr. Gáts Andrea
11.50 – 12.10 Szünet
12.10 – 12.30 Mapei tájékoztató
12.30 – 13.15 Kamarai változások az új építészeti törvény kapcsán – dr. Hajnóczi Péter
13.15 - 13.30 Továbbképzési igazolások kiosztása

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
A képzésen fényképfelvétel készül.


Kedvezményt biztosító kamarák: Bács-Kiskun Vármegyei Építész Kamara, Békés Vármegyei Építész Kamara, Dél-Dunántúli Építész Kamara - Baranya, Dél-Dunántúli Építész Kamara - Tolna, Győr-Moson-Sopron Vármegyei Építész Kamara, Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Építész Kamara, Pest Vármegyei Építész Kamara, Zala Vármegyei Építész Kamara

Jelentkezés kizárólag a https://tako.mek.hu/ oldalon keresztül!