Aktuális
Kaposvári, Sto kreditpontos építész továbbképzésre

Kaposvári, Sto kreditpontos építész továbbképzésre

Tisztelettel meghívjuk a 2024. május 14-i, kaposvári, Sto kreditpontos építész továbbképzésre!

A Sto Építőanyag Kft. tisztelettel meghívja Önt, a Sto kreditpontos építész továbbképzéseire.
Magyar Építész Kamara akkreditáció: 2024/13 - 1 pont

Téma: Úton a jövőbe: Fenntartható építészet, környezettudatos anyaghasználatok homlokzatképzésekhez és belső felületképzésekhez, ipari padló és betonjavítás témaköréhez a környezetvédelem, egészségvédelem az anyagfelhasználás szemszögéből

Időpont: 2024. május 14. kedd, 9-16 óra
Helyszín: Kaposvár, Somogyi Építészek Kamarája
(7400 Kaposvár, Teleki u. 22.)

A részvétel ingyenes, de minden esetben előzetes regisztrációhoz kötött!

Figyelem! A képzések ugyanazzal a tartalommal, de helyszínenként esetenként más előadókkal kerülnek megrendezésre! Kérjük, csak az egyik képzésre jelentkezzen!

Több képzésen való részvétel esetén is csak egyszer tudják a kreditpontot igényelni! Jelentkezési határidő: 2 nappal az adott képzés előtt, illetve a szabad helyek erejéig.

A termek befogadási képessége véges, ezért arra kérjük, időben adja le jelentkezését. Minden jelentkezést visszaigazolunk. A visszaigazolásban minden képzésről megküldjük a pontos helyszínt és programot.

Ebédet biztosítunk és a teljes szakmai napon résztvevőknek a kreditigazolásokat az esemény után 1 héten belül e-mailben juttatjuk el.

Figyelem! A kreditigazolás kiállításának feltétele az egész napos képzésen való részvétel és a jelenléti ív saját kezű aláírása reggel és délután! A kreditigazolást csak mindkét aláírás együttes megléte esetén állíthatjuk ki. Köszönjük megértését!

Jelentkezzen most a kreditpontos építész képzésre!
https://stohomlokzat.hu/epitesz-kepzes-2024-jelentkezes

Letölthető tartalom:

Meghívó