Aktuális
Megújult a Knauf Ceiling Solutions BIM portfóliója

Megújult a Knauf Ceiling Solutions BIM portfóliója

A két világszerte elismert és nagy múlttal rendelkező álmennyezeti gyártó egyesülésével létrejött cég, a Knauf Ceiling Solutions közösen folytatta az építészek támogatását célzó, háttérben zajló fejlesztőmunkát. Ennek eredményeképpen mára elérhető a cég kínálta innovatív álmennyezeti portfólióhoz 50 újabb BIM file. Ezek több mint 30 féle, a cég kínálatába tartozó, és Magyarországon is kifejezetten népszerű termék tervezését támogató anyagok - egységes tartalommal és designnal, ezzel is megkönnyítve az alkalmazást.

Bátran töltsük le a Knauf Ceiling Solutions egészségügyi és más, fokozott higiéniát igénylő terekben alkalmazható termékeihez tartozó, vagy éppen az olyan népszerű design termékek felhasználását támogató adatokat és tervezési segédleteket, mint amilyenek az Eleganza, a Heradesign Alpha vagy a Metall termékportfólió. Egyre népszerűbbek a különleges építészeti megoldások megvalósítását kínáló, belógatott vertikális lamellás álmennyezeti lemezek és álmennyezeti szigetek kialakítására alkalmas anyagok, amelyekhez szintén elérhetők a hasznos új segédletek. Az ipari vagy kiemelt akusztikai igények esetén az AMF Thermatex Acoustic és az Armstrong Perla termékvonal alkalmazása ajánlott.

Az újragondolt, és mind a felhasználói igényekhez, mind a tervezői elvárásokhoz igazított BIM-eszközkínálat elemei könnyen használhatók, teljes hozzáférést biztosítanak a releváns termékinformációkhoz, a fenntarthatósági elveket figyelembe vevő attribútumokhoz, műszaki értékekhez, DOP-okhoz és terméklinkekhez. Mindezek Autodesk Revit formátumban tölthetők le.

Legyen szó akár oktatási, akár egészségügyi, irodai, kiskereskedelmi, közlekedési vagy szabadidős projektről, az igényekhez illeszkedő, többféle alapanyagú, így ásványi-, fém-, és fagyapot mennyezeti - és falmegoldások széles választékával minden eddiginél könnyebb olyan tereket létrehozni, amelyek hozzájárulnak az épületben dolgozók munkájának hatékonyságához, vagy éppen a benne tartózkodók egészséges és kellemes életviteléhez.

Knauf BIM portfóliója