Aktuális
Szigetszentmiklós József Attila-telep hév megálló új előtér és parkolóház tervezése nyílt építészeti tervpályázat - eredményhirdetés időpontja változik

Szigetszentmiklós József Attila-telep hév megálló új előtér és parkolóház tervezése nyílt építészeti tervpályázat - eredményhirdetés időpontja változik

Az eredményhirdetés új (várható) időpontja: 2022. június 27. 09:00-10:30 óra között.

Kiíró jelen Tervpályázat keretében olyan komplex, 21. századi közlekedési csomópontnak és annak városi előterének kialakítására vár javaslatot, ahol különböző közlekedési módok organizált módon épülnek egymásra.

Az így megalkotott beépítési- és környezetalakítási javaslat katalizálni képes a szomszédos városrészek fenntartható módon történő fejlődését, és amely a lehető legmagasabb színvonalon képes kiszolgálni az előírt funkciókat és teljesíteni a tervpályázati kiírásban és a tervpályázati Kiírás dokumentációjában meghatározott értékelési szempontokat.
A szigetszentmiklósi József Attila-telep hév megállóhely megújításának tervezésével párhuzamosan Kiíró annak közvetlen környezetének rendezését és a hozzá kapcsolódó P+R parkolóház tervezését is elindítja jelen tervpályázat keretében.

Ajánlatkérő, kiíró:
BFK Budapest Fejlesztési Központ Nonprofit Zrt.
1027 Budapest, Horvát utca 14-26.

A tervpályázat célja:
A tervpályázat célja, hogy a tervpályázati eljárást követően kerüljön sor a vonatkozó, a tervpályázati eljárásokról szóló 310/2015. (X. 28.) Korm. rendelet 9. § (2) bekezdése szerinti, hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárás lefolytatására és az alapján a tervezési szerződés megkötésére.

A tervpályázat formája:
A tervpályázati eljárás formája: uniós értékhatárt meghaladó értékű, nyílt tervpályázat.

A tervpályázat jellege:
Titkos.

A Tervpályázat tervezett ütemezése, mérföldkövei:

A pályázati regisztráció megkezdése      2022.03.07.
Helyszíni szemle (tervezetten)                2022.03.11. 10:00 óra
Kérdések beérkezésének határideje        2022.03.21. 12:00 óra
Válaszok kiadásának határideje              2022.03.31.
Pályaművek beérkezésének határideje    2022.05.10. 12:00 óra
Eredményhirdetés (tervezetten)              2022.06.03.

A tervpályázati Kiírás és Dokumentáció mindenki számára ingyen elérhető az alábbi linken:
https://www.oeny.hu/oeny/tpalya/adatlap/jozsefattilateleptervpalyazat

A pályázók és a Kiíró közötti kapcsolattartás és információcsere kizárólag a Tervpályázat honlapján keresztül történhet a Kbt. 41. § (4) bekezdésének felhatalmazása alapján.

Letölthető tartalom:

Kérdések és válaszok