KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Ablakgyártás: változó körülmények, jövőorientált megoldások

Online GEALAN Nemzetközi Jövő Fórum

2022. június 2-3.

Két év kihagyás után ismét a GEALAN Jövő Fóruma ad teret az elmúlt évek ablakipari trendjei és fejlesztései bemutatásának. Az esemény egész Európa területén online követhető esemény fókuszában a megváltozott felételekhez alkalmazkodó jövőorientált innováció áll.

Az elmúlt években az innováció az ablakprofil-gyártás területén sem torpant meg. Ezek eredményeiről számol be a június 2-án és 3-án megrendezésre kerülő két napos hibrid szervezésű, tehát online is követhető nemzetközi esemény, amelyet Magyarországról is követhetnek a jövőorientált fejlesztései iránt nyitott szakemberek.

A rendezvény tematikája 4 fő téma köré szerveződik.

Az első blokkban az előadók arra keresnek választ, hogy a Covid után és a nyersanyaghiány jellemezte időszakban hogyan kell megváltoznia, és jövőorientálttá válnia egy modern vállalati stratégiának. A témában előadást tart Dr. Constantin Greiner, a Munich Strategy vállalati tanácsadó cég építőipari szakértője. Eva-Maria Schröder, a GEALAN marketing-kommunikációs osztályának vezetője bemutatja annak az exkluzív piackutatásnak eredményeit, amelyben a különböző vevői csoportok legfontosabb döntési kritériumainak megváltozására mutat rá.

A további blokkokban fókuszba kerülnek az új dizájn-rendszerek, amelyeket egyszerre jellemez a tartósság és a mai igényekre szabott esztétika. A technológiai újítások között a fő hangsúly az akadálymentes átjárást biztosító szerkezetek, a masszív, mégis szinte láthatatlan profilrendszerek és a behatolás elleni biztonsági elemek.

Az esemény kiemelt témaként foglalkozik a fenntarthatóság kérdésével, és az ablakiparban is teret hódító digitális, okosotthon megoldások is külön blokkot kaptak.

A témában felszólal Charlotte Röber, az EPPA ügyvezető igazgatója is, aki a „Green Deal” megállapodásról, vagyis a műanyag profilokkal kapcsolatos európai fenntarthatósági politikáról beszél, külön kitérve arra, mit jelent ez az ablakgyártók számára.

GEALAN Nemzetközi Jövő Fórum 2022-ről további információk, valamint online regisztráció:

GEALAN Nemzetközi Jövő Fórum 2022 regisztrációs link


Létrehozás időpontja: 2022-05-24 17:09:36
Utolsó módosítás időpontja: 2022-05-26 15:24:34
Cimkék: gealan, fórum, online, ablak,; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 4303; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47066