KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Debrecen Hajnal utca 8

Tisztelt Kollégák!

Alulirott Incze László kamarai tag, hivatalos jelzéssel szeretnék élni, hogy jogvita alatti, rendezetlen megbízásom van, a Debrecen, 6262 hrsz-ú, valóságban a Hajnal utca 8. számú telek, társasházzal. irodákkal és mélygarázzal történő beépítésének tervezésére. A telekre pozitív tervtanácsi véleménnyel bíró, építészeti tervek készültek. A Megbízónk vitatja a terv díjazásának kifizetését. Ebből eredően tereltem, jogi útra a kérdést. A terv felhasználási jogát hivatalosan letiltottam a megrendelő felé.

 

Kérem, hogy a Kamara hivatalos nyilvántartásába vegyék fel, illetve tegyék ott közzé, hogy a lezáratlan, élő megbízásom okán, pénzügyi és szerzői jogi követelésem miatt, a kamarai tag kollégák tartózkodjanak, a telekkel kapcsolatban bármilyen értelmű megbízás elfogadásától!

A jogi szakmai segítséget köszönöm.

Incze László
É 09-0181


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2023-01-12 11:56:38
Utolsó módosítás időpontja: 2023-01-12 12:00:16
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, debrecen, hajnal utca; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 3735
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47391