Aktuális
Magyar Építészet 10-20

Magyar Építészet 10-20

A Magyar Építész Kamara 2021. őszén megjelent közel 500 oldalas reprezentatív kiadványa, a "Magyar Építészet 10-20" már megvásárolható a FUGA Budapesti Építészeti Központ könyvesboltjában a 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5. szám alatt. A kiadvány ára 7000 Ft.

Nyitvatartás:
Hétfő - vasárnap 13-19 óra között. Kedden zárva! December 23. és január 4. között a FUGA zárva tart!
 
A könyv valamennyi épülettípusra kiterjedően mutat átfogó képet − határon innen és túl − a kortárs magyar építészeti alkotásokról és alkotókról.
Itt lehet belelapozni: https://issuu.com/magyarepiteszkamara/docs/mek_me_10_20

A MÉK lehetőséget biztosít a kiadvány házhoz szállítással történő megrendelésére is az alábbi űrlap kitöltésével bruttó 9.000 Ft-os áron (több példány együttes megrendelése esetén is 9.000 Ft a kiadványok ára példányonként):
Megrendelő űrlap a kiadvány házhoz szállításával

A megrendeléseket december 19-ig tudjuk befogadni.
A december 19-ig megrendelt és kifizetett kiadványokat legkésőbb december 20-ig adjuk fel csomagként, amennyiben a díj is rendezésre került. December 19-ét követően az űrlap lezárásra kerül és január elejétől fogadunk majd ismét új megrendeléseket.
További részletek az űrlapon.

Kérjük azokat, akiknek az épületük szerepel a kiadványban és korábban e-mail útján értesítést kaptak a nekik járó tiszteletpéldány átvételének lehetőségéről, hogy az átvétel pontos időpontját a mek@mek.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni, mivel a MÉK Titkárságán a személyes ügyfélfogadás szünetel.
https://mek.hu/index.php?link=A_MEK_Titkarsagan_a_szemelyes_ugyfelfogadas_szunetel

a MÉK Titkársága

A kiadvány könyvbemutatójáról készült hír itt olvasható: https://mek.hu/index.php?link=Magyar_Epiteszet_10_20_konyvbemutato