SearchKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tanfolyamok és Képzések Online rendszere
Tanfolyamok és Képzések Online rendszere

Partnerek

MEGJELENT A PRO ARCHITECTURA DÍJ 2018. ÉVI HIRDETMÉNYE

Ismételten lehet pályázni a Pro Architectura díj elnyerésére. Az egymillió forint pénzjutalommal járó elismerésre Építészeti alkotás, Építészeti közélet és oktatás, Terv és tervpályázat, Építtető, valamint Kivitelező kategóriában lehet benyújtani pályázatot 2018. szeptember 2. éjfélig.

Read more…Ügyviteli szünet a MÉK-ben - 2018. augusztus 01.és augusztus 27. között!

» MÉK news » MÉK News

 A Magyar Építész Kamara 2018. augusztus 01. (szerda) és augusztus 27. (hétfő) között ügyviteli szünetet tart. Ebben az időszakban a Magyar Építészek Háza zárva lesz.

Read more…


Hírlevélküldés - tájékoztatás

» MÉK news » MÉK News

Tisztelt Szakmagyakorlók!
Tisztelt Érdeklődők!

A GDPR 2018. május 25-től történő kötelező alkalmazása miatt áttekintettük az eddigi hírlevelek küldési feltételeit, tartalmi elemeit, a korábbi gyakorlatot és a hatályos jogi környezetet.

Read more…


BUDAPEST DÉLI VÁROSKAPU FEJLESZTÉS TERVPÁLYÁZAT

» Design competitions » Domestic design competitions

A KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. mint Kiíró meghívásos, előminősítéses nemzetközi tervpályázatot hirdet meg a dél-pesti és észak-csepeli beruházások és komplex városfejlesztés megvalósítása érdekében szükséges beépítési javaslat (Masterplan) elkészítése céljából.

Read more…


Tájékoztató a szakmagyakorlók általános adatvédelmi rendelettel kapcsolatos teendőirő…

» Legislation » Informations

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szól az Európai Parlament és a Tanács (EU)
2016/679 rendelete (általános adatvédelmi rendelet avagy General Data Protection Regulation, a továbbiakban röviden: GDPR).

Read more…


DIPLOMADÍJ PÁLYÁZAT 2018

» Competitions » Domestic competitions

Kedves Diplomázó Építészek!

A Magyar Építész Kamara és a Magyar Építőművészek Szövetsége "Diplomadíj 2018" címmel pályázatot hirdet az egyetemi 10 féléves osztatlan képzésben (Msc / MA szintű ), vagy az osztott, alap- és mesterképzésben is (Bsc / BA + Msc / MA !!) végzett hallgatók részére. A 2017. év második félévében, vagy 2018. első félévében diplomázott, és végzett okleveles építészek, építészmérnökök és építésztervező művészek, belsőépítészek, az okleveles településmérnök képzésben vagy, a településmérnöki Msc képzésben, valamint a településtervezési diplomamunkát készítő, építész/építészmérnöki mesterképzésben részt vettek, továbbá a tájépítészmérnök és táj- és kertépítész Mesterszakon végzettek számára.

A Diplomadíj pályázaton Msc/MA szintű diplomamunkaként készülő épületterv, belsőépítészeti terv, műemléki épület rekonstrukciós terve, terület- és településrendezési terv, táj- és kertépítészet tárgyú diplomamunkák tervei nyújthatóak be.

Az Építész Bírálóbizottság tagjai: Anthony Gall, Nagy Csaba, Szalay Tihamér, Túri Attila és Vadász Bence.

Read more…


MESTERISKOLA XXV. ciklus - Felvételi pályázat hirdetmény

» MÉK news » Mesteriskola

Az ÉPÍTÉSZ MESTER EGYLET MESTERISKOLA XXV. ciklus FELVÉTELI PÁLYÁZAT HIRDETMÉNY (2018-2020)négy féléves továbbképzésére ÉME Mesteriskola Tanulmányi Bizottság.

A MESTERISKOLA fiatal, diplomás építészek-belsőépítészek részére a tervezés szakmai gyakorlatának és elméleti ismereteinek kiszélesítése, valamint az építész generációk, irányzatok összekapcsolása érdekében kétéves – nem akkreditált posztgraduális – továbbképzést szervez, kétszer tíz hónapos időtartammal, kéthetenként 2 x 4 órában, és péntek délelőtti és délutáni időpontokban, illetve alkalmanként hétvégi szakmai tanulmányutak, workshopok formájában. A ciklust lezáró kb. egy hetes építészeti tanulmányút, később kiválasztandó külföldi úticéllal valósul meg.
A MESTERISKOLA működését, önállóságát az ÉPÍTÉSZ MESTER EGYLET (továbbiakban ÉME) biztosítja, a Magyar Építész Kamara (MÉK) és a Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) támogatásával.

Read more…