SearchKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tanfolyamok és Képzések Online rendszere
Tanfolyamok és Képzések Online rendszere

Partnerek

Tájékoztatás a szerzői jogi nyilvántartás benyújtásának változásáról

A Magyar Építész Kamara jelezte a Miniszterelnökség felé, hogy a szerzői jogi nyilatkozat kizárólag személyes vagy meghatalmazott útján történő beadását - az elektronikus rendszer bevezetéséig tartó időszakra nézve is - nehézkesnek tartja és kérte ennek átgondolását.

Read more…Államtitkári látogatás a MÉK-ben

» MÉK news » MÉK News

2020. február 19-én dr. György István a Miniszterelnökség államtitkára és Füleky Zsolt helyettes államtitkár meglátogatta a Magyar Építész Kamarát.

Read more…


Építészeti Szerzői Jogi Nyilvántartás 2020. január 1-től az LTK-ban

» News, informations - HOME » Articles

Az építészeti alkotásokhoz kapcsolódó szerzői vagyoni jogokról 2019. december 31-től az Építészeti Szerzői Jogi Nyilvántartásban lehet tájékozódni. A 2020. január 1-jét követően megkötött tervezési szerződések szerzői jogai az Országos Építésügyi Nyilvántartás keretében működő adatbázisba az építtető és a tervező közös építészeti jogi nyilatkozatával kerülnek be.

Read more…


Változás az energetikai tanúsítói tevékenység továbbképzésében

» MÉK news » MÉK News

Tisztelt Szakmagyakorlók!

A 266/2013. (VII.11.) Korm. rendelet január 1. napján hatályba lépett módosításával a jogalkotó módosította az energetikai tanúsítói tevékenység folytatására vonatkozó előírásokat oly módon, hogy minden szakmagyakorlónak egységesen kötelező és szakmai továbbképzési kötelezettséget írt elő.

Read more…


Szoros együttműködésre készül a szakmával az építésügyért felelős új államtitkár…

» News, informations - HOME » Local news

Változással indult az év a területi közigazgatás, valamint az építésügyi és örökségvédelmi hatósági feladatok szakmai irányításában, miután januártól dr. György István felel államtitkárként a területért.

Read more…


Naprakész információk a szakmagyakorlók részére

» News, informations - HOME » Interesting

Tisztelt Szakmagyakorló!

Ezúton hívjuk fel a figyelmét, hogy a http://tako.mek.hu oldalon folyamatosan tesszük közzé a 2020. évi kamarai továbbképzéseket.

Read more…


fiatalok-feketén-fehéren kiállítás - Sopron - Budapest

» News, informations - HOME » Exhibitions

SOPRONI EGYETEM, SKK, ALKALMAZOTT MŰVÉSZETI INTÉZET szeretettel meghívja a Magyar Építőművészek Szövetsége fiatal magyar építészek részére kiírt pályázatát ismertető vándorkiállítás negyedik állomásán megrendezett bemutatójára.

2020. február 25. (kedd)  17:00

Read more…istanbul escort